Nakon što ju je Zilha tužila, Dragana Mitar joj uzvratila KONTRATUŽBOM: Uznemiravala me je!

Sve će se razjasniti na sudu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinstcreen Instagram

Iako se pre nekoliko nedelja pričalo o tužbi koju je Zilha Karišik podnela protiv bivše zadrugarke Dragane Mitar, juče su u javnost dospeli detalji.

Dragana je tužena za uvredu časti i ugleda nakon svega što se izdešavalo u trećoj sezoni “Zadruge”, tokom koje je bila u vezi sa Zilhinim suprugom Edisom Fetićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo Mitrova je bila današnja gošća Bore Santane u radio-emisiji “Amnezija”, gde je iznela mišljenje o sadržaju tužbe i otkrila da će na nju reagovati kontratužbom.

Foto: Printscreen/Instagram

“Jeste, juče sam dobila tužbu, bila sam sad kod advokata. Slatko sam se nasmejala, dobar je iznos taj, ali ja sam u lovi uvek (smeh). Samo me je ona tužila, dobila sam tužbu za ugled i čast i pominjanje nje, ja moram da kažem da ja nisam nju pominjala, već novinari, njen muž i još neki zadrugari. Ja sam odgovorila na tužbu kontratužbom jer me je uznemiravala, slala poruke i zvala, tako da sam ja njoj odmah odgovorila”, rekla je Dragana i dodala:

Anđelo Ranković ulazi u Zadrugu 4: Stanija je zgodna, a Teodorina podrška mi ne treba!

“Ja sam svakakve tužbe dobijala, navikla sam, meni je to smešno. Sa Edom se nisam čula, ne znam da li je u Beogradu, on ne zna za tu tužbu. Ja sa njom nemam šta da razgovaram, to ću sve preko advokata, zna se tu ko će šta da dobije. Da ja uzmem da tužim svakog kog sam htela, ne bih živela ovde”.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar