Vladan Savić o roditeljstvu: Ćerka me je malo viđala, mislim da i ne zna ko joj je otac (FOTO)

Iskreno...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Vladan Savić, pevač “Magla benda”, dobio je ćerku Anđeliju sa Jovanom Jocić krajem jula prošle godine, a sada je objasnio zašto ga naslednica malo viđa.

Predomislila se! Ćerka pokojnog pevača se ipak udaje? (FOTO)

“Znaš kako, neka je zdravlja, najbitnije. Zdravlje, finansije… Znaš kako, ‘lova’ dođe i prođe! Ono što najviše želim svojoj porodici i meni je na prvom mestu – zdravlje. Nastupali smo puno, Anđelija me je jako malo viđala, mislim da još nije ni svesna ko joj je otac. Ali, od sutra smo na odmoru 16 ili 17 dana tako da ćemo baš fino da odmorimo, a Anđelija će imati priliku da skapira ko joj je otac (osmeh)”, iskren je bio Vladan, pa nastavio:

“Naučio sam da menjam pelene čim je stigla kući. Jovana mi je objasnila i super se snalazim. Ponekad menjam, ali ne čuvam je stalno. Nisam kod kuće”, otkrio je on.

Kao veliki ljubitelj tetovaža, iznenadio je kada je otkrio da još nijednu nije posvetio maloj Anđeliji.

“Kad bi ti znao gde ja sve imam tetovaže, al’ se ne vide! Da, da” počeo je s osmehom pevač: “Pa nisam se tetovirao skoro godinu dana, što je mnogo. Već mi telo krizira! Nemam novu tetovažu, nemam posvećenu ćerki. Imaću je! Nekako… ne otkrivam svoje tetovaže i njihovo značenje, tako da kad je budete videli – neće niko ni skapirati da je to posvećeno mojoj ćerki”, zaključio je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) дана



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar