OBJEKTIV NA LICU MESTA

Sveštenik Slobodan pokazao UZNEMIRUJUĆI snimak! Pogledajte kako isteruje nečastivog iz tela (VIDEO)

Devojaka pravoslavne veroispovesti radila je u lokalnoj prodavnici, ali je došlo do problema kada je dobijala mučninu kada vidi ikone koje se prodaju sa novinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv/Danilo Krša, Privatna arhiva

Prota Slobodan iz manastira Sveta Petka kod Surčina, podelio je sa nama priču i video snimak devojke za koju se sumnjalo da je žrtva crne magije ili sekte, ali se uzrok njenog stanja nikada nije otkrio.

Devojaka pravoslavne veroispovesti radila je u lokalnoj prodavnici, ali je došlo do problema kada je dobijala mučninu kada vidi ikone koje se prodaju sa novinama ili oseti miris tamjana na kupcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sveštenik Slobodan nam je rekao da je on vlasnik prava ovogasnimka, kao i da ima saglasnost porodice za emitovanje ovog videa.

Beli dim i stomak kao košarkaška lopta

Dolazila je sama sa ćerkicom, jedno vreme je dovodila majka i bila je u haotičnom stanju, priča otac Slobodan.

Sveštenik Slobodan za Objektiv otkriva JEZIVE detalje o SEKTI koja HARA Surčinom! Njegove reči lede krv

“Krenulo je prvo iz stomaka, koji je bio naduven kao košarkaška lopta. Prolazila kroz neke faze, drala se, vrištala, uvijala se. Dok sam čitao molitvu, životinjskim kricima se opirala. Videla je neke stvari koje mi nismo mogli da vidimo. Kada smo joj čitali molitvu, govorila je da je izašao beli dim, da vidi bogorodicu u crnom. Plašila se babe sa jednim okom na sredini, za koju je pričala da je sve vreme stajala tu”, kaže on.

“Đavo me je naterao da sa bebom skočim s terase”: SEKTA je uzrok samoubistva u Lazarevcu?

Vrućina izlazila na uši

Bila je toliko vruća da to ne mogu da objasnim. Toplota se kretala odozdo i izlazilo na glavu i uši, kaže otac Slobodan iz manastira u Sučinu.

“Na neki način se oslobađala. Za to vreme, meni je cela desna strana tela kojom sam bio okrenut ka njoj utrnula. Morao sam da sednem koliko sam bio iscrpljen. Poslednja faza je bila kada je to zlo u njoj plakalo. Ja sam ga terao da izađe, dok mi je ona odgovarala, nečijim tuđim glasom, neću da izađem. To je bila strašna borba sa nečim u njoj”.

Nikada nisu saznali uzrok

Devojaka se na kraju izvukla iz ovog pakla, ali se uzrok nikada nije saznao.

“Tri meseca smo se molili, puna crkva u Surčinu se molila za nju. Uspeli smo na kraju da je smirimo i spaseni, ali nikada nismo uspeli da saznamo ko se bavio sa njom, da li je u pitanju crna magija”, kaže otac Slobodan.

 

Piše: A.V.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar