Doktor joj poslao rezultate testa krvi, i počeo da je MUVA, devojka to objavila, a onda su je SVI napali

Zbog jedne poruke je izbio pravi "rat" na internetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/drobotdean

U vreme korone izgleda da sve više nestaju moralne i etičke granice, a primer za to je i slučaj devojke koja je objavila skandaloznu poruku koju je dobila od lekara, i zatim se našla na meti stotina negativnih komentara.

Sve je počelo kada je devojka preko Instagrama dobila poruku od neimenovanog medicinskog radnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Devojka je odlučila da poruku objavi na Tviteru.

“Hej, ovo će izgledati pomalo čudno, ali radio sam tvoj test krvi u bolnici pre neki dan, i mislio sam da odlično izgledaš i da deluješ fino, pa sam na ovaj način rešio da okušam svoju sreću”, napisao je nepoznati muškarac, a devojka mu je uzvratila rečenicom:

Foto: Instagram

“Zdravo HR (human resources, ili u prevodu: ljudski resursi), da li si to ti”.

I počela je ludnica.

Iako je čovek koji ju je kontaktirao prekršio sva pravila profesionalnog ponašanja, a da ne pominjemo zaštitu ličnih podataka pacijenata, usledila je prava lavina komentara u kojima su ljudi napadali devojku uz objašnjenje da želi da čoveku koji joj je poslao poruku, uništi život i karijeru!

“Tačno je da je to što je uradio pogrešno, ali nije zaslužio da zbog toga dobije otkaz. On zaista mora da se uozbilji, ali to nije razlog da mu se u potpunosti uništi budućnost”, samo je jedan od komentara.

Foto: Pixabay/StockSnap

U manjini su bili oni koji su smatrali da muškarac koji je poslao poruku mora da snosi posledice za svoje ponašanje, a devojka je na kraju poklela pod pritiskom i objavila je da nije njena namera da uništi život bilo kome. kao i da je bila u kontaktu sa navalentnim muškarcem i skrenula mu pažnju na neprilično ponašanje.

Foto/Unsplash.com/ Daria Nepriakhina

Ona je dodala da je zbog ogromnog broja negativnih komentara odlučila da ne prijavi ovog medicinskog radnika, a na kraju je svima postavila pitanje:

“Da je vaša sestra ili ćerka bila na mom mestu i da je primila ovakvu poruku, kako biste reagovali?”.

 



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (1)

  1. Devojka sto posto u pravu, na svoju karijeru je on trebalo da misli a ne ona. Ja imamam primer, poslao snaju kod stomatologa kod kog sam ja isao jer je dobar strucnjak kada se snaja vratila zali mi se da joj se on nabacivao, a on je stariji i od mene i od njenog oca. Pa vi vidite ko je tu kriv on ili moja snaja koja mi se pozalila na njegovo ponasanje.

    Odgovori

Ostavite komentar