Lazićevo iskustvo je NEPROCENJIVO: ’’Ne mogu da verujem da je već prošlo 10 godina (VIDEO+FOTO)

Njegov stav na terenu i velika borba uvek su pravi primer kako jedan kapiten treba da se ponaša i predvodi tim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/KK Crvena zvezda

Branko Lazić je vlasnik mnogih rekorda u dresu KK Crvena zvezda. Jedan je od simbola velikih uspeha u poslednjoj deceniji, a njegov stav na terenu i beskompromisna borba uvek su pravi primer kako jedan kapiten treba da se ponaša i predvodi tim. Navika podizanja trofeja dovela je do toga da uvek zna kakvi su ciljevi Crvene zvezde u svakoj narednoj sezoni.

Njegovo iskustvo je neprocenjivo, a pogotovo će doći do izražaja u narednoj sezoni koja će biti specifična i u kojoj će crveno-beli dres nositi nekoliko novajlija i mladih igrača. Imaće pored sebe kapitenski primer koji će naredne sezone proslaviti novi jubilej. Branko Lazić će nastupati za Crvenu zvezdu u 10. jubilarnoj sezoni:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

’’Ne mogu da verujem da je već toliko prošlo, obzirom da mi deluje jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već 10. godinu zajedno’’, rekao je Branko Lazić, a potom govorio o pripremama za narednu takmičarsku godinu:

’’Ove sezone smo za promenu došli na pripreme na Kopaonik gde su uslovi fenomenalni, sve mere zaštite igrača u zdravstvenom i trenažnom smislu su preduzete i osećamo se zaista sjajno. Imamo sve uslove da spremni dočekamo početak sezone’’, istakao je Lazić, a potom napravio malo poređenje sa prethodnim godinama:

’’Ništa nije neuobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije sa virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina pa sam leto iskoristio i da se odmorim i provedem vreme sa porodicom i prijateljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu’’, rekao je kapiten crveno-belih i zatim govorio o ciljevima koji ga prate već godinama:

Foto/KK Crvena zvezda

’’Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu i zabeležimo što više pobeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo’’, istakao je Branko Lazić, a zatim se osvrnuo na dolazak trenera Saše Obradovića:

’’Za sada je sve sjajno, još uvek smo u fazi upoznavanja, ali ovaj period koji smo proveli zajedno je zaista fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav Zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde’’, zaključio je kapiten Branko Lazić.

RASTANAK i TREĆI put: Iskusni centar napustio Zvezdu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar