Tanja Savić otkrila da su deca MOLILA oca da ne pije, pa je rekla: “Pitam se što sam ga TRPELA”

Pevačica priznala da nije znala koliki je manipulator njen suprug!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Drama pevačice Tanje Savić se ne stišava, a svakog dana isplivaju novi detalji o njenom braku sa Dušanom Jovančevićem, koji je njihove sinove u aprilu odveo u Australiju i majka ih od tada nije videla.

Tanja Savić
E-stock/M.Čubrilović

Već godinama se priča o tome da je Dušan sklon porocima, a pevačica je to sada i potvrdila, ističući da je on loš uzor njihovim sinovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Naravno da se bojim da on u mom odsustvu ne pridobije decu na svoju stranu jer je dečacima jako važna očinska figura. Tata im je uzor, a ne možete od nekoga ko ima deset godina očekivati da realno proceni situaciju. Doduše, kad su malo porasli i oni sami su mu govorili: “Nemoj, tata, da piješ”. Obećao bi da neće, ali je reč držao samo do prve prilike. Situaciju je otežavalo to što je Dušan, kad se naljuti, vrlo naprasit. Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa nekim ko je sklon alkoholu znaju o čemu pričam”, rekla je ona za “Hello”.

Foto: Screenshot Facebook

“On ne shvata da roditelji, hteli to ili ne, prave model ponašanja koji deca podsvesno usvajaju. Ne želim da se njih dvoje jednog dana tako ponašaju prema suprugama. Hoću to da sprečim, ako već nije kasno”, nastavila je ona priču.

Tanja je priznala i da je sve ovo vreme ostajala u braku iako nije bila srećna, jer je u svog supruga bila zaljubljena.

“I ja samu sebe pitam zašto sam ga trpela, ali sve polazi od činjenice da sam ga volela. Toliko sam bila zaljubljena da sam videla samo njega. Verovala sam da je istina sve što bi izgovorio. Uspeo je da i, u velikoj meri, utiče na moj odnos sa roditeljima, pa sam neko vreme bila sa njima u svađi. Kroz život sam išla srcem, ne shvatajući da imam posla sa ozbiljnim manipulatorom. To tek sada vidim”, zaključila je pevačica za pomenuti magazin.

B.K.

Izvor: Objektiv.rs, Hello

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar