HEROJ! Srpski rvač se bez straha popeo uz zgradu i spasao zarobljenu devojčicu u Zrenjaninu! (VIDEO)

Nekadašnji rvački reprezentativac i sadašnji sportski radnik Vojislav Matić iz Zrenjanina jutros je spasao malu komšinicu koja je ostala zaključana u stanu, u Dunavskoj ulici. Ova avantura se, na svu sreću, dobro završila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

“Inače sam ovih dana u Novom Sadu, na godišnjem odmoru i potpuno slučajno i na kratko našao sam se u Zrenjaninu i ispostavilo se kao da je bio Božiji znak”, rekao je Matić za portal I love Zrenjanin.

“Kad sam dolazio jutros kući, vidim ispred zgrade neka gužva, usplahireni ljudi… Shvatim da moje starije komšije, baba i deda, ne mogu da dozovu unuku, koja je ostala zaključana u stanu. Nisam uopšte razmišljao. Vidim gromobran i pomislim, mogu da se popnem uz njega i da dođem do stana. Bukvalno za deset sekundi sam se popeo. Srećom, prozor je bio otvoren i uspeo sam da uđem u stan”, ispričao je za portal zrenjaninski.com Vojislav Matić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je u sobi zatekao devojčicu kako spava.

“Čitala je i zaspala, a vrata zaključala iznutra. Polako sam je probudio, da se ne uplaši. Kad je otvorila oči, laknulo mi je. Rekao sam joj da je sve u redu, pa smo zajedno otključali vrata babi i dedi, kod kojih je u gostima”, kaže Voja.

Svoje starije komšije zna iz viđenja, samo se pozdravljaju na ulici, ali Voja kaže nije se dvoumio ni za trenutak.

“Znam da sam u formi i da mogu da se popnem. Baba i deda su zvali i vatrogasce, koji su i došli, ali mi smo već sve završili”, završava priču rvač.

Tokom cele trke držao lidersku poziciju: POBEDA Borkovića u Slovačkoj



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar