Lidija Vukićević razočarana našom glumačkom scenom: Nisam neko ko će za ULOGU da pita ili nešto traži!

Konačno će glumiti u seriji nakon 33 godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Glumicu Lidiju Vukićević nismo imali prilike da vidimo u serijama još od “Boljeg života” gde je igrala ulogu čuvene Violete Viki Popadić.

Lidija je svoju profesiju nastavila u pozorištu, a sada otkriva svoje viđenje naše glumačke scene. Ona smatra da se uloge u serijama danas dobijaju samo putem kontakata, a ne zbog pravih glumačkih kvaliteta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

 

View this post on Instagram

 

Kolekcija inspirisana jedinstvenom mozaičkom kompozicijom Hrama Svetog Save @mozaik_kolekcija ?❤️

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

“Od “Boljeg života” nisam igrala u seriji, ali trajem zahvaljujući snazi moje ličnosti i novinarima koji me prate. Međutim, sve vreme sam bila u pozorištu i radila hiljade i hiljade predstava, sve ono što publika ređe posećuje. Televizija je prosto medij koji je najgledaniji i to je tako”, rekla je Lidija i osvrnula se na svoju pauzu od 3 decenije.

“Gledam na to kao na skupine ljudi koje mi zovemo klanovi, iako mi je to ružna reč. Prosto se pojavljuju jedni te isti glumci i to možete da vidite. Ne dele se uloge prema kvalitetu, nego prema poznanstvima, a ja nisam osoba koja će da pita za ulogu ili nešto da traži”, rekla je Lidija i dodala:

“Ta moja crta i srpsko-crnogorskog poreklo po tati, koje čini moj karakter su presudni. Život mi je ispunjen i nemam potrebu da sad idem da se nudim i molim za ulogu. Uvek sam nalazila način da radim, pokretala se u pozorištu. Malo je previše toga da se vrte svuda isti ljudi, To su dobri glumci, ne kažem da su loši, ali možda je previše da ih gledamo u 15 uloga.”

“Niti šta očekujem niti se iznenađujem, zato sam svesna osoba. Ja sam neko ko živi svoj život van svega i vodim ga i trudim se da na kvalitetan način provedem vreme i sad sa koronom, a i bez nje. Takav sam tip osobe”, ispričala je Lidija i dodala:

 

 

View this post on Instagram

 

Na setu, dok čekam početak snimanja ??????⏰ ,,Igra sudbine”

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

“Sve što se dogodi pozitivno doprinese kvalitetu i ulepša život, a ja nisam osoba koja se nada, čeka, juri, iščekuje, jer ja to ne radim. To je meni gubljenje vremena. U životu kad dođe – došlo i ja sam srećna, sve ide i teče i lepo mi je. Uvek sam govorila da ne gledam svoj život kroz glumu, ne pripadam ljudima koji kad se završi karijera padnu i sad ćemo da pomremo.”

Glumica se osvrnula i na ulogu u seriji “Igra sudbine”, prvu ulogu na televiziji, nakon pune 33 godine.

“Igram jedan odličan lik sa skroz određenim karakterom, koji se meni jako dopada i koji negde prati moj temperament i moju energiju. Mislim da je to odlična uloga i da će biti jedna vrsta osveženja u seriji”, zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar