Carinici svašta otrkili u magacinu kurirske službe u Beograda, samo je falila dokumentacija (FOTO)

Paketi stigli iz Novog Pazara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Carinici su 20. avgusta 2020. godine prilikom kontrole kamiona koji je pristigao iz Novog Pazara u centralni magacin kurirske službe u Beogradu, među pošiljkama pronašli 7.000 paklica cigareta i veliku količinu alata bez bilo kakve prateće dokumentacije, saopštila je Uprava carina.

U nekoliko paketa istog pošiljaoca iz Novog Pazara, koji su zajedno sa ostalim pošiljkama dopremljeni u pomenuti magacin kamionom šabačkih registarskih oznaka, pronađeno je 4.000 paklica cigareta „Golden Bird“ i 3.000 paklica cigareta „Bellagio Premium“, bez akciznih markica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potom je u paketima nekoliko različitih pošiljalaca pronađeno preko 100 novih aparata, električnih uređaja i alata, koje takođe nije pratila nikakva dokumentacija.
Osim toga, postoji i sumnja u originalnost jednog dela pronađene tehničke robe, što će, kao i njena vrednost biti naknadno utvrđeno.

Aparati za zavarivanje, agregati na gorivo, električne testere, bušilice, hilti-bušilice, brusilice, šrafilice i druga tehnička roba, očigledno trgovačkog karaktera, biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji će protiv odgovornih biti pokrenut pred nadležnim sudom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar