Njemu brak u krizi, ona ostavila dečka: Ibrahimović i Dileta – SUPER PAR LETA! (VIDEO)

U noći Lige šampiona, u jeku krize u Barseloni, plasmana Intera u finale Lige Evrope, italijanski sportski mediji bruje o romansi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen twitter

Kako javlja magazin “Chi”, Zlatan Ibrahimović je u vezi sa popularnom novinarkom Diletom Leotom, koja je TV lice platforme DAZN.

“Ibrahimović i Dileta – super par leta”, naslovi su u italijanskim medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njih dvoje su se upoznali snimajući jednu reklamu, a kako prenose italijanski mediji viđeni su zajedno na Sardiniji.

“Prema drugim glasinama, njih dvoje su, najpre u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost. Ipak, činjenica da su se u isto vreme, na istom mestu, našli došavši sa različitih strana sveta – za švedske medije je dovoljno da istaknu da je ‘to samo vidljiva posledica sve hladnijih odnosa koje Zlatan ima u poslednje vreme sa svojom suprugom’. Dileta se u njegovom životu baš tada i pojavila, zahvaljujući fitnes kompaniji koja ih je uzela da je, kao tandem, reklamiraju”, piše “Chi”, a prenose “Gazeta” i “Korijere delo sport”.

Zlatanov brak u krizi, prema pisanju medija, odnosno vanbračna veza sa Helenom Seger koja je od fudbalera starija 11 godina, a neodoljivo podseća na Diletu Leotu.

DA LI ĆE UEFA BITI SUROVA? Nejmar neće igrati finale Lige šampiona zbog jednog strogog pravila?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar