Nije imala ODNOSE sa svojim mužem 5 godina! Razlog? On smatra da je njegova žena previše DEBELA

Odbija svaki njen pokušaj intimnijeg zbližavanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Ogorčena žena je otkrila da nije imala seks sa svojim mužem već pet godina, a da je, sudeći po rečima njenog supruga, upravo ona glavni krivac za to.

Žena koja je htela da ostane anonimna se poverila onlajn seksologu, kako bi dobila savet u vezi sa svojom situacijom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pošto njen partner odbija svaki njen dodir, ona ozbiljno razmišlja o tome da ga ostavi.

Foto:Freepik/nensuria

“Moj muž i ja smo zajedno već 23 godine, imamo dvoje dece, ali nismo imali seks već skoro pet godina. Njegovo objašnjenje je da ga više ne privlačim, jer sam deblja u odnosu na vreme pre obe trudnoće. Takođe, žali se kako zbog prekomerne težine hrčem, što ometa njegov san, pa ga to izluđuje”, kaže ova žena.

Iako ona povremeno pokušava da započne neki intimniji kontakt, njena druga polovina je redovno odbija, prenosi Daily Star.

“Čak i kada želim da ga dodirnem po ruci, on je otrgne. Kada pokušam da ga zagrlim, on se pomeri. Osećam se tako usamljeno. Molim vas, pomozite mi”, kaže nesrećna žena.

Foto/Pexels/cottonbro

Seksolog, Isija Mek Kimi, odgovorila joj je da smatra da njen muž svoje nezadovoljstvo iskaljuje na njoj i preporučila im je da krenu na bračno savetovalište.

“Ukoliko on ne pristane na ovakvu vrstu pomoći, nema mnogo toga što možete da uradite. Evidentno je da ne možete da ostanete u ovakvoj situaciji i dalje. Ako biste se pomirli sa sadašnjim stanjem stvari, to bi polako uništilo kako vaše samopouzdanje, tako i vašu sreću”, objašnjava Mek Kimi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar