Zadrugarka je izgubila svaku nadu nakon suza koje je prolila! Potresne reči o njenom bratu Peci kidaju dušu (FOTO+VIDEO)

Dirljivo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ScreenShot YouTube

Zadrugarka Jelena Pešić pre samo tri dana dobila je tajni zadatak od Drveta mudrosti da za 48 sati ubedi sve zadrugare da je zaljubljena u Edisa Fetića, a kao nagradu mogla je da dobije susret sa svojim bratom Pecom, koji boluje od Daunovog sindroma.

Podsetimo, tokom poseta porodica, Peca je bio presrećan što vidi svoju sestru, a susret sa Jelenom sve zadrugare, kao i gledaoce, dirnuo je u srce, što možete pogledati u nastavku.

Mali Željko opet ima novu dadilju! Kulićki ni jedna ne valja! (VIDEO)

Međutim, Ivana Šopić i Ermina Pašović uništile su Jelenin susret sa Pecom, jer su komentarisale da je u pitanju tajni zadatak, a osnovno pravilo je da niko ne sme to da zna.

Nakon što je voditelj Milan Milošević saopštio u sredu veče Jeleni da je Veliki šef zadatak proglasio neuspešnim, Pešićeva je briznula u plač i nije mogla tek tako lako da se oporavi.

Jelenina tetka, njena velika podrška, oglasila se putem društvene mreže Instagram povodom svega, a njene reči će vas sigurno dirnuti.

– Imam potrebu da, kao deo Jelenine porodice, podelim sa vama razloge zbog kojih je Jelena sinoć plakala. Naime, ona zna kakav je Peca! Zna da je gleda, da jedva čeka da se spomene njegovo ime… Ona ga najbolje poznaje i svesna je koliko se radovao dolasku, a jeste. Trčao je da se ošiša, danima probavao kombinacije da vidi šta će da obuče, smišljao šta će da joj kaže. Spremio joj je šolje sa slikama iz Zadruge kao poklon… Sada je beskrajno tužan i ne shvata zašto ne može da je vidi. Opet, objasnili smo mu, smirio se i nada se da će biti prilike da vidi sestru. Jelena sve to zna i oseća i utoliko je njega tuga veća. Pogotovo što on zimi slabo gde ide, manje se druži i ovo mu je bilo veliko kao svet. Sa poštovanjem, Jecina tetka – napisala je Jelenina podrška.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@zadruga @pink.rs @rtvpink @milica.mitrovic.pink @zeljkomitrovic @milanmilosevic_official @dusicajakovljevic @darko.tanasijevic

Објава коју дели Jelena Pešić (@jelena.pesic89) дана

 

 



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar