Bane Mojićević preležao KORONAVIRUS, a progovorio i o KRIZI na estradi: “Dosta toga sam preživeo!”

Pevač je ćutao sve do sada...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Screenshot

Pevač Bane Mojićević nije mnogo prisutan u medijima i svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Foto: Youtube/ Screenshot

Zato i ne čudi što nije odmah objavio da je oboleo od koronavirusa, već je o svemu progovorio tek sada, kada ga je preležao. Osim o borbi sa koronom, Bane je govorio i o krizi na estradi o kojoj se u poslednje vreme često priča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam to na vreme obavio, preležao i sad sam miran, mogu da se posvetim muzici. Još ne znamo kad ćemo da počnemo normalno da funkcionionišemo, da putujemo i radimo, ali za to vreme možemo da se pripremimo” rekao je Mojićević gostujući u “Novom jutru” na Pink Tv.

Foto: Youtube/ Screenshot

Mada već šest meseci niko od pevača ne nastupa, Mojićević kaže da se ne žali na situaciju u kojoj se našao.

“16 godina sam na estradi, dosta toga sam doživeo i preživeo, sad sam na nekom novom početku. Ponovo se broji vreme posle ove godine. Sin kreće u školu, to je novi izazov, videćemo kako će to funkcionisati od septembra. Ne bih ništa menjao, samo bih nadogradio i nastavio ovim putem kojim sam krenuo da se razvijam. Ja sam skroman, zadovoljan sam trenutnim stanjem, težim da sve poboljšam, ali se ne bunim što je ovakva situacija. Inače ne bih imao 6 meseci da se odmaram i posvetim porodici”, rekao je pevač.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar