Zorica osula paljbu po Pešićevoj: Zbog tebe je mnogo žena plakalo, ti si ZMIJA, opasna si! (VIDEO)

Žestok sukob u programu uživo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Atmosfera se podigla do usijanja noćas u studiju televizije Pink. Kako su gošće emisije “Zadruga – Narod pita” bile Zorica Marković i Jelena Pešić, koje su imale žestoke svađe tokom “Zadruge 3”, ne čudi što je i sada bilo burno.

Sve vreme polemisalo se da li je Jelena Pešić zaista takva kakvom se predstavlja ili je dobar folirant. Zorica Marković je komentarisala zašto se njoj traži mrlja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Niko njoj ne traži mrlju. Ali možemo, Jelena, da pričamo o Popaju iz Beča. Takav profil kao Jelena je potreban za rijaliti. Sve vreme je glumila da je dama, pokušala je da zavrti priče, ali kada me neko čačne bez razloga, ja ne mogu da imam lepo mišljenje. Nema kapaciteta da bude prva, nikad neće biti, svi su kao drugari. Ako njihovim devojkama smeta, treba da se skloniš. Nisi se sklanjala, to je tvoj način da opstaneš u rijalitiju, uvek si u trojci”, rekla je Zorica.

“Rekla sam ti da si zmija, opasna žena. Sve si to svela na nizak nivo, plakalo je mnogo žena zbog tebe”, dodala je Zorica.

“Da mi to kaže Ceca Ražnatović uvredila bih se, ovako ne “, odgovorila je Jelena.

“Devojko, balila si za Miljkovićem, umešala si se u vezu Lune i Marka”, odbrusila je Markovićeva.

“Ističeš da bi volela da prođem ono što si ti, ali ja ne bih volela da prođem kroz sve to. Nikome se nisam umešala u vezu, čak je i Luna to potvrdila”, odgovorila je Pešićeva.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u sledećem video rpilogu.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar