Žestoki INCIDENT u Parovima: Voditeljka dala OTKAZ nakon sukoba sa Jelenom Golubović!

Majka rediteljke progovorila o svađi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

Incidenti u vili “Parova” ne jenjavaju. Pored sukoba između učesnika, dogodio se žestoki okršaj i između voditeljke Jelene Maćić sa učesnicom , rediteljkom Jelenom Golubović.

Do fizičkog okršaja, navodno, došlo je nakon kratkog verbalnog sukoba. Svađa je nastala kada je Maćićeva rekla da nikako ne podržava kada se muškarac koji je u vezi dopisuje sa drugim devojkama. Na to je skočila Golubovićeva i odbrusila svojoj imenjakinji “da zbog takvog stava i nema dečka”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maćićeva je pokušavala da ostane staložena i mirno odgovorila rediteljki:

foto:E-stock

“Ja sam u vezi godinama, za razliku od tebe.”

“Tišina”, rekla je voditeljika.

Na to je Golubovićeva nastavila sa provokacijama.

“To možeš da kažeš svojoj ćerki!”, odbrusila je Golubovićeva.

Tada je rediteljka, koja je pre mesec dana ušla u ovaj rijaliti, prišla voditeljki, navodno je udarila i polila vodom. Međutim u tom trenutku je režija sklonila kadar sa njih dve, tako da nije zabeležen snimak incidenta.

Ubrzo posle okršaja sa Golubovićevom, Maćićeva se oglasila na Instagramu i poručila da je završila sa vođenjem “Parova”.

“Dala sam otkaz. Vreme je za nešto drugačije u mom životu. Izvinjavam se svim gledaocima što sam u programu pokazala srednji prst”, napisala je šminkerka i dodala:

foto:ScreenShot/Youtube

“Čitavih 11 meseci sam iz sve snage nosila na leđima “Parove” i to pet noći nedeljno. Shvatite da sam se slomila. Užasno je teško biti kritičan i hladan, a sa druge strane imati svoje favorite među takmičarima. Oni su divni ljudi, ali neću dozvoliti da neko od njih vređa moje dete”, zaključila je Jelena Maćić.

Nakon ovog incidenta oglasila se i Jelenina majka Svetlana koja je za Blic otkrila šta se zapravo dogodilo.

“Nije došlo do tuče. Uzajamno su se polivale u tajnoj sobi. Pretpostavljam da je Jelena Maćić mojoj ćerki uputila niz uvreda, pa je ona krenula da je polije. I onda je moja ćerka nju polila, tako da to dođe u isto vreme “,  rekla je Ceca.

“Nije bilo potrebe da Jelena tako reaguje, ali šta je tu je”, dodala je Svetlana.

Jelena Maćić se nakon nekoliko dana vratila u program i nastavila da vodi “Parove”.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar