Dosadio joj brak: Medicinska sestra VARA svog muža sa OŽENJENIM muškarcima, govori mu da radi noćnu smenu

Svoje postupke opravdava time što kaže da joj nedostaje strast u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/freepik

Kloi (32), medicinska sestra iz Velike Britanije, otkrila je kako “beži” iz svog, po njenim rečima, dosadnog braka i kako je shvatila da je previše mlada ušla u ovako ozbiljnu vezu i brak.

Naime, ona je sa svojim tadašnjim partnerom, a sadašnjim mužem, od svoje 16. godine i priznaje da je seks između njih dvoje, tokom godina, postao potpuno neuzbudljiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog toga je ona odlučila da počne da ga vara, a svoje avanture u sitne sate po hotelima, mužu opravdava tako što govori da radi noćne smene u bolnici.

Ova majka dvoje dece priznaje da je počela da vara svog muža nakon što je shvatila da joj je definitivno potrebna nova strast u životu, piše Daily Star.

Prvu aferu je imala sa oženjenim muškarcem po imenu Šon, koga je upoznala na sajtu koji ima reputaciju sajta za afere.

Foto/Freepik/freepik

“Još od gimnazijalskih dana sam sa svojim mužem i vremenom smo se emotivno i seksualno razdvojili. Bilo mi je dosadno i pomislila sam da život sigurno nudi još neke zanimljive momente. Moj glavni problem je što sam se prerano “skrasila”. On prosto želi stalno sve isto i previše se dobro oseća u svojoj rutini, a meni to nije dovoljno, već želim nova iskustva”, kaže Kloi.

Ona kaže da je i ranije imala seks afere za jednu noć, ali da je sa Šonom zaista krenula da se oseća da istinski vara svog muža.

“Nalazili bismo se na piću i odlazili u hotel, pa bi se on vraćao svojoj ženi u London. Lepo je bilo osetiti uzbuđenje prvog dejta”, priznaje ona.

Foto/Pixabay/ming dai

Ipak, nakon što je saznala da je Šonova žena trudna, odlučila je da prekine sa viđanjem i ubrzo je našla drugog oženjenog muškarca.

“Sa sledećim čovekom sam sam bila iz istog razloga kao i sa Šonom – zbog euforije nekog novog iskustva. Imali smo seks nekoliko puta. Zbog pandemije koronavirusa sam prestala da se viđam sa muškarcima, ali pošto se stanje malo smirlo, planiram ponovo da krenem sa traženjem novih avantura”, zaključuje Kloi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar