OPET BRILJIRA

Bežite u skloništa, za 72 sata počinje NUKLEARNI rat! Pojavilo se strašno UPOZORENJE srpskog doktora

Profesor Goran Belojević ovo upozorenje preneo je svojim studentima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen YouTube

Prof. dr. Goran Belojević zvani Maserati, šef Katedre za higijenu sa medicinskom ekologijom na Medicinskom fakultetu, koji je nedavno nasmejao građane izjavom da mu je maserati na popravci pa zato vozi punta, ponovo je briljirao.

On je najavio maltene svetski rat i poručio kolegama i studentima da batale fakultetska predavanja i da traže atomska skloništa!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Belojević je krajem marta ove godine u mejl prepisci detaljno obrazložio zašto smatra da sledi potpuna kataklizma.

– Po mojoj skromnoj naučnoj i ekspertskoj proceni, postoji realna opasnost od globalnog ratnog sukoba. Predviđam da će se u roku od 72 časa proglasiti ratno stanje u SAD sa podizanjem borbene gotovosti svih nuklearnih potencijala. Na to ukazuje i današnje podizanje poljske bolnice u Central parku u Njujorku. Odgovor će odmah slediti sa ruske strane. Sada nisu primarna on-lajn predavanja, već obaveštenje svim zaposlenima i studentima da preti nuklearni sukob i da treba proveriti koja najbliža funkcionalna atomska skloništa su na raspolaganju zaposlenima – napisao je doktor u mejlu koji je očito poslat kolegama, doktorima i profesorima.

Jesu li se kolege i studenti dali u potragu sa bezbednim skloništem od atomskog rata koji Belojević najavljuje, nije poznato, ali verujemo da se deo njih slatko nasmejao.

Inače, Belojević je nedavno, gostujući u jednoj TV emisiji, mnoge doveo do suza kada je govorio o nošenju maski u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

– Svaki kontakt s ljudima je rizičan. Recimo ja, krenuo sam kod vas i, pošto mi je maserati na popravci, krenuo sam svojim puntom srpskim i pritom sam nosio masku – rekao je doktor.

Ovaj snimak ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama a doktor dobio nadimak “maserati”. A da i te kako ima duhovitost u sebi, govori i njegovo objašnjenje za tu izjavu.

Izvor: Kurir

Komentari (8)

Ostavi komentar

  1. Да и Лаза Лазаревић није претворен у ковид болницу? Много оваквих се шетка около без икакве контроле.

    Odgovori

Ostavite komentar