Marija lopatom i rukama prokopala TUNEL da oslobodi sina iz zatvora, ali na jedno nije računala (VIDEO)

Majka nije razmišljala ni sekund kako će da mu pomogne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/TCH

Ukrajinka po imenu Marija nije mogla da se pomiri s činjenicom da će joj sin jedinac provesti vreme u zatvoru do kraja života.

Posle nekoliko nedelja nerviranja i padanja u depresiju, smislila je plan kako da ga izbavi. Sve je izgledalo kao da je prekopirala plan iz neke holivudske serije tipa “Bekstvo iz zatvora” ali nije računala da će pre konačnog čina vađenja sina iz zatvora pasti, a evo i kako.

Marija (51) je prvo iznajmila kuću na 100 metara od zatvora. Potom je nedeljama svako veče išla s novim, tihim električnim skuterom do ograda zatvora koje kamere ne pokrivaju kako bi se uverila da će joj plan proći.

Na kraju je kupila i lopatu. Krenula je da kopa. I kopa. I kopa. Za 3 nedelje sama je prokopala tunel dužine 12 metara i dubine oko 3 metra. Radila je samo noću, u vreme kad nikog živog nema u kraju. Danju je sedela u kući, tako da je niko od komšija nije prepoznao na slici kada im je pokazivala novinarska ekipa u gradu Nikolaevu.

Ljubav prema sinu vodila ju je do realizacije ideje, ali jedno veče policija je tu prolazila kada je bila u tunelu. Jedan od njih imao je baterijsku lampu i otkrio je da se nešto čudno dešava pored žbuna. Potom su ušli u tunel i u njemu pronašli Mariju koju su uhapsili.

Brzo su otkrili da je sve radila zbog sina koji je u zatvoru radi ubistva. Čak su i policajci ostali bez teksta videvši koliko je Marija iskopala tunel.

“Ova žena pripremala se temeljno za oslobađanje sina. Možda je rudareva ćerka. Iskopati tri metra u ovakvoj zemlji veoma je teško. Nije imala ništa osim lopate”, konstatovao je jedan od komšija Serhej Pilnjanski kada su ga upitali da li poznaje Mariju.

“Ova žena je pravi primer majke koja ne napušta decu nikada”, dodao je on.

Bludna časna sestra zgrozila vernike: Muškarce palila i tajno im rađala decu, učestvovala u UBISTVIMA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar