Od danas je Merkur u Lavu, stižu energije PREOKRETA i STRASTI za sve znake horoskopa

Planeta Merkur će boraviti u znaku Lava od 4. do 19. avgusta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Alemko Coksa

Ovnovi, Lavovi i Strelčevi budite ubedljivi, strastveni i otvoreni za ljubav. Tranzitni Merkur u Lavu ima nezgodnu opoziciju sa Saturnom i Plutonom u Jarcu kao i kvadrat sa Uranom u Biku. Ovo su jake energije preokreta, prepreka, strahova i obnavljanja, ali Merukur u Lavu i vaše Sunce mogu jakom voljom odgovoriti na sve prolazne izazove. Zato, pozitivnom energijom “udavite” sve negativno u vama i oko vas.

Merkur boravi u znaku Lava od 4. do 19. avgusta. Ceo vatreni element sija srećom prirodne pete kuće zodijaka. Mala sreća ili bona fortuna, jesu drugo ime ovog perioda dok Merkur tranzitira kroz znak Lava. Svi koji imaju natalno ovaj položaj dragog Hermesa, neka iskoriste trenutak za jaku kreativnost. Svejedno da li se bave govorništvom, pisanjem ili javnim poslom. Glavnu reč u opisu ovog Merkura u tranzitu daje vaše Sunce i njegovi aspekti, pa shodno tome tako se i oslikava splet situacija. Bilo da su aspekti pozitivni ili neudobni, ovo je Merkur koji daje posebnu snagu volje i emituje energiju iskre života u svemu i svakom trenutku.

Bez obzira na okolnosti, eto nam optimistične snage Merkura u Lavu koji donosi jaku energičnost, teatralnost, veselje, radost života a najviše ljubav koju dajemo. Zato je dobro da u ovih petnaest dana savršeno naglasimo svoju nesavršenost, koju će neko zavoleti baš zbog nas samih. Snaga ovog tranzita leži u jakom i dramatičnom pozitivizmu, u snazi govora, rečima, samoprezentaciji, kreativnosti pisanja kao i u neponovljivim ljubavnim iskustvima. Nemamo vremna za ružne i negativne događaje jer sada naglašavamo i slavimo ljubav, umetnost i život.

Zato budite otvoreni, ponosni, duhoviti a svojim gromoglasnim smehom radosti zarazite okolinu. Skrenite pažnju na sebe bilo da govorite o nečemu ili pišete, jer ovo jesu pisci i njihove poznate knjige, poznati bestseleri još poznatijih pisaca. Pišite sa Merkurom u Lavu, neka vas vodi njegova energija, jer nikad se ne zna, možda vam pomogne da postanete slavni. Nemojte čuditi ako se u ovom periodu završava ili stvara još jedno delo Paula Koelja, koji piše svojim Merkurom u Lavu. Budite luksuzni i bogati u ljubavi, preterujte i naglasite koliko volite da volite život.

OVAN

Ovnovi, možete imati veliku snagu i volju da ulepšate svoj ljubavni ali i društveni život. Međutim, neće biti lako da zadržite optimizam i idete napred ka ciljevma. Potrebno je da se dokažete na poslovnom polju jer u toj oblasti možete imati sumnje od strane pojedinih saradnika.Zato završavajte svoje obaveze redom, da se ne zatrpate zadacima.

BIK

Vaše polje doma je naglašeno u periodu dok Merkur tranzitira znakom Lava. On vam donosi dogovore oko finasija, takođe i edukacije koje mogu biti sprečene. Mnoge stvari mogu kasniti ili se odjednom promeniti, pogotovo oko putovanja edukacije i praktičnosti. Moguće su i rekonstrukcije, popravke koje vas mogu dosta koštati. Bez obzira na planove za putovanje možete biti ograničeni i sputani, iako ste ispoštovali proceduru potpisa, testova i pečata. Uran vas može neprijatno iznenaditi baš kada je kretanje u pitanju. Međutim, kroz drastičnu promenu sebe i svog pogleda možete dotaći snove kreativnosti i izaći iz anonimnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Dragi Blizanci, komunikacija i razgovori koje budete obavljali u ovom periodu mogu da rade protiv vas. Zato nemojte olako davati obećanja koja ne možete ispuniti. Ograničenja u mogućnosti kredita ili pozajmice neće se ostvariti kako ste planirali. Potrebno je da povedete računa o finasijama jer trošite neumereno.

RAK

Ništa nije ustaljeno kod vas i kada je u pitanju posao, ali i partnerski odnosi. Promenljiva i ograničavajauća situacija je izvesna. Neki poslovi mogu da se završe i da krenete dalje. Možete se odlučiti da započnete neki potpuno novi posao. Javno angažovanje neće biti primljeno kako očekujete. Izazovan period pred je vama koji se menja kada Merkur uđe u znak Device.

LAV

Kod vas je naglašena samoprezentacija koja ne liči na prethodne. Imate lep prijem kod saradnika kolega ili publike, ali rezultati mogu biti na čekanju. Saradnja sa strancima može biti na nivou zabave ali ne i poslovnih akcija. Imate prepreke kada su u pitanju poslovni dogovori jer vas ometaju okolnosti koje ne zavise od vas. Ipak, Merkurov tranzit kroz vaš znak donosi vam pregršt zabave opuštanja u krugu uže porodice i dece. Puno je radosti sa decom i dečijim igrarijama. Oni Lavovi koji se bave javnim poslom, pišu ili imaju javne nastupe, mogu očekivati odličan prijem kod publike. Čak i novinari koji rade sa poznatim ličnostima, mogu dobiti odličan prolaz ka osobi koja im je dugo bila nedostupna.

DEVICA

Merkurov tranzit kroz znak Lava dočekujete u svom polju tajni. Zato imate u ovom periodu tajne aktivnosti koje čuvate od očiju javnosti. Smatrate da vas tajna jača i da možete daleko dogurati. Potrebno je da planirate realno jer samo tako imate mogućnosti da ostvarite svoje davne snove. Ne morate biti tajnoviti, već realni.

VAGA

Merkur u Lavu daje vam još uvek mogućnosti da prevaziđete krizu u svom domu. Zaboravite na sopstvene želje i obratite pažnju i na tuđe. Prepreke protiv kojih se borite kao pravi Lav, donose vam promene koje su zdrava osnova za budućnost. Ovaj tranzit vam omogućava da presaberete svoje pozicije i pokušate da iskoristite dobru sreću. Nekada je kap sreće dovoljna da se sve popravi.

ŠKORPIJA

Merkur u Lavu donosi vam period za donošenje odluka. Ovih petnaestak dana može biti veoma značajno za vaš budući posao ali i rad. Promene su prisutne jer Uran daje neočekivane mogućnosti, ali Pluton i Saturn traže rekonstrukciju i uređenost svakog detalja. Zato je dobro da u ovom vremenu kažete svima da se menjate u svakom segmentu, jer želite bolje više i plaćenije.

STRELAC

Promenili su vas dosadašnji aspekti. Naučili ste lekcije a sada je tranzitni Merkur doneo snagu i volju da sve promene održite na pravom kursu. Uhvatili ste dobar vetar koji vas gura, zato nemojte gubiti kompas svojih želja i nadanja. Vi određujete sve buduće poteze i nemojte se plašiti svojih ideja.

JARAC

Imate odlične ideje i planove za investicije. A potpomognuti sa Merkurom u Lavu, vi želite i slavu. Ovo jeste kratak period kada možete bar neke delove plana da ostvarite, ali ne sve. Imate puno objektivnih prepreka koje ne zavise od vašeg rada ili učešća. Zato budite zadovoljni što će vam ovaj tranzit doneti jedan dobar dogovr i poverenje. Iskoristite to što vam dolazi.

VODOLIJA

Koliko će vam kreativnosti doneti tranzit Merkura kroz Lava videćete i sami. Ovo je vreme odličnih ideja, sjajnih prilika za radost, sreću i pomalo slave. Iskoristite kretanje Merkura kroz vazdušni element koji inspiriše vaš kreativni duh. Nalet energije kroz koju se možete videti u najpozitivnijem obliku. Zato iskoristite ovo vreme, stvarajte, pišite, govorite, intervjuišite i dotaknite slavu.

RIBE

Svako ima neko svoje vreme kada ima trenutke spoznaje. Tako je i ovo vaš period u kome možete videti svoje kvalitete i talente. Merkur u Lavu donosi vam mogućnost da izrazite svoje duboko potisnute kreativne sposobnosti i podelite je u javnosti. Daće vam jaku volju i snagu da izdržite udarce i prođete kroz rampe koje ćete podizati jednu po jednu.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar