Nađa (36) se razvela posle 7 godina braka, a onda je za 7 dana imala odnose sa 6 muškaraca i ženom

Posle lošeg braka, Nađa je imala 7 avantura za jednu noć u nedelju dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Instagram/nadiabokody

Australijska seks kolumnistkinja Nađa Bokodi (36) ogromnu pažnju privlači svojim tekstovima, a ovoga puta je opisala kako je nakon razvoda odlučila da svoju slobodu “proslavi” sa 7 avantura za jednu noć u nedelju dana.

Posle 7 godina braka, Nađa se razvela, a kako kaže poslednjiih 12 meseci seksa uopšte nije ni bilo u braku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na nagovor prijateljice, rešila je da proveri kako izgleda seks za jednu noć, a to se pretvorilo u mini-maraton.

Prvi je bio Rajan, koji joj je brzo odgovorio na poruku, i seks je dogovoren. Nađa kaže da se posle toga isplakala jer je tada shvatila da se konačno oslobodila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

It’s a nice day to stop worrying about what everyone else thinks of you. ☀️

Објава коју дели Nadia Bokody (@nadiabokody) дана

Sledeće noći je u noćnom klubu upoznala Teda, i po njenim rečima, on joj je priuštio najbrži orgazam u životu.

Treći je bio Mat kojeg je upoznala preko Fejsbuka, a 4. dana je imala seks sa poslovnom ženom Lizom, i Nađa nihovo vođenje ljubavi opisuje kao nežno i lagano.

Broj pet je Čarli, s kojim je Nađa i ranije izašla nekoliko puta, i ona ga opisuje kao njenu seksualnu srodnu dušu.

Šesti je bio vojnik Stiv, koji ju je oborio s nogu izvajanim telom.

Iako umorna, nije htela da odustane, i sedmi partner je bio Ben.

Na kraju, zaključak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

What are you doing in quarantine? I’m improving my sexual knowledge! My friends over at @beducatedcom are giving everyone a totally free trial of their online sex courses right now, which feature everything from how to give the perfect blowjob, to pussy massage and bondage!⁣⁣ ⁣ Once you’ve trialled a few of their courses and found what suits you, they offer an awesome monthly sex ed subscription that I can highly recommend if you want to reignite your sex life, or even just learn about your own pleasure. I’ve actually learned some stuff taking their courses that I didn’t expect to! Which proves the fact, you can never be too educated when it comes to sex…?⁣ ⁣ Head over to the @beducatedcom insta page now and hit the link in their bio to go check out their courses for free and make your quarantine a whole lot more sexy! ?

Објава коју дели Nadia Bokody (@nadiabokody) дана

“Ovde se nije radilo o seksu. Zaboravila sam sve što znam o ljubavi, strasti i seksualnom zadovoljstvu u neobičnoj sigurnosti prolaznih ljubavnika koji ništa nisu znali o meni. To mi je omogućilo da ponovo pronađem sebe – pre nego što sam postala supruga, devojka ili nečiji flert”, objasnila je Nađa.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (27)

  1. Citam ovaj i ostale komentare i da nisu jadni bili bi smesni. Mi Srbi oba pola uvek moralisemo i izigravamo neke bozije cuvare. Toliko smo licemeran i dusevno bedan narod da sami ne mozemo primetiti. Svi koji ste ovde se zgrazavali bi ovo uradili da mozete. Dokle vise cemo mi Srbi izigravati neke Euro cistunce? Kad smo samo najobicniji licemeri, bednici, jadnici i lazovi teski a najvise sebe volimo lagati. Kakvo zadovoljstvo osecate kad ovako izigravate casnu sestru na netu a bili bi sa 70 a ne 7 za noc da mozete?

    Odgovori

Ostavite komentar