Pale TEŠKE reči, pevačica završila u suzama: Ana i Rasta se OPASNO posvađali, reagovao njen brat!

Sada je jasno zašto su Rasta i Marko prekinuli saradnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nakon razvoda imali su žestoku svađu, nakon koje je pevačica završila u suzama.

Ovo je, kako piše “Blic”, pravi razlog zašto reper i Anin brat Marko Nikolić više ne sarađuju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Rasta i Ana neko vreme nisu mogli da pronađu zajednički jezik. Svađe su im bile učestale, a jednog dana je sve kulminiralo. Imali su žustru raspravu preko telefona, a nakon što su pale teške reči, Ana je briznula u plač. Bilo joj je jako teško i pozvala je svoje najbliže kako bi im ispričala šta se dogodilo. Među prvima koje je okrenula je upravo njen brat Marko”, otkriva izvor.

“Marko je bio povređen kad je shvatio da mu je sestra u suzama, odreagovao je kao što bi svaki brat. Iako se do tog trenutka nije mešao u svađe sestre i bivšeg zeta, rešio je da pozove Rastu pa da pokuša da raspravi sve što se desilo. Rekao mu je i da sestru više ne želi da vidi ni da čuje kako plače, te pokušao da premosti taj jaz među njima. Ipak, to nije tako dobro prošlo, a Rasta je nakon dugo godina saradnje rešio da prekine saradnju sa Markom, koji je bio deo njegovog tima, zapravo mu je bio menadžer. Istog trenutka su preko telefona došli do te odluke jer su bili svesni da će privatne stvari uticati na njihov poslovni odnos”, dodao je izvor.

 

 

View this post on Instagram

 

Pre tacno dve godine,rodio se nas CAR KONSTANTIN VELIKI…srecan rodjendan duso moja lepa…vole te Tara i Ana!❤️❤️❤️

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Da je Rasta zaista prekinuo poslovni odnos sa Markom govori i njegova objava na Instagramu od pre nekoliko meseci.

“Jedno važno obaveštenje. Posle duge i nadasve uspešne saradnje, a i dalje u istom takvom duhu na mesto tur-menadžera neće biti Marko Nikolić. Zbog porodično-privatnih razloga, a dalje sve u svrhu boljeg funkcionisanja Raste i “Balkatona” kao brenda”, napisao je Stefan na društvenoj mreži u maju ove godine.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar