Spustili se sa 12. sprata: Filmsko BEKSTVO iz zatvora o kojem priča ceo svet (VIDEO)

Na fotografijama se vidi konopac od čaršava zavezanih u čvorove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YT

Muškarac osumnjičen za ubistvo pobegao je iz američkog zatvora spuštajući se vezanim čaršavima iz ćelije na 12. spratu, objavio je u nedelju britanski list Independent.

Pablo Robledo (34), zajedno sa zatvorenikom iz iste ćelije Hozeom Hernandezom, koristio je čaršave da siđu iz zatvora u okrugu Oklahoma.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policija u Oklahomi u petak popodne pronašla je i uhapsila Robleda, koja stoji iza rešetaka po optužbi za ubistvo prvog stepena.

Hernandez je pao sa improvizovanog užeta sa četvrtog sprata i slomio nogu, pre nego što je pronađen i uhapšen, saopštila je policija.

Portparol zatvora Mek Muling rekao je da su činili da su zatvorenici bacili madrac kroz prozor kako bi pomogli u bijegu i da je Robledo viđen na snimcima zatvorskog video sistema oko 5.30 ujutro, neposredno pre bekstva.

Na fotografijama se vidi konopac od čaršava zavezanih u čvorove koji još visi od zgrade.

TV kanal KOCO podsetio je da su 1991. godine, kada je zatvor bio završen, inženjeri i arhitekti rekli da je zbog njegovog dizajna nemoguće pobeći iz zatvora, vrednog 52 miliona dolara. Samo dva meseca kasnije, dogodilo se prvo bekstvo.

Izvor: net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar