Iz ove kafane u Srbiji bez muža se ne izlazi: Nije ni čudo kad vidite IME LOKALA! (VIDEO)

Jedna konobarica je samo 15 dana radila kod Vide, ali to je bilo dovoljno da se dečko iz Sjenice zagleda u nju

Foto: Info LIGA Ivanjica

Na osam kilometara od Ivanjice, u mestu Medjurečje, nalazi se kafana ’’Ostvaren san’’. Prijatna prigradska kafanica nalik mnogima u Srbiji, ipak po nečemu potpuno jedinstvena. Naime, koja god konobarica je kročila u ovaj objekat iz njega se udala, a bilo ih je ukupno 18 iz svih krajeva naše zemlje.

“Dolazile su iz Vršca, Zrenjanina, Priboja, Čačka, Novog Pazara, dve, tri iz Nove Varoši i Novog Pazara… Mnoge su se udale u naš kraj, ali i u Čačak, Arilje, Beograd… Neke su kod nas upoznale momke. Bilo je puno, imali smo mnogo posla, ali i mnogo dobre goste”, kaže Vida za Infoligu Ivanjica.

Foto: Info LIGA Ivanjica

Nije im davala da rade posle radnog vremena, a kako kaže, nikada probleme nisu imale kod nje, jer ih nije bilo ni u kafani.

Gazdarica u ’’Ostvarenom snu’’, Vida Đokić, kaže da je očigledno neka pozitivna energija oduvek zračila ovim objektom. U njemu je bilo puno gostiju, a vesela atmosfera iz meseca u mesec krunisana je nekim novim brakom. I skoro sve konobarice koje su na ludi kamen kročile iz Ostvarenog sna danas su zadovoljne supruge i srećne majke.

Foto: Info LIGA Ivanjica

“Najduže je jedna kod mene radila dve godine, pre nego što se udala. Devojka iz Zrenjanina udala se posle samo 15 dana. Bila je lepa i jedan dečko iz Štavlja nije izlazio iz kafane otkako ju je video. I odveli je jednu noć”, kaže Vida.

Korona je uspela da navuče senku i na ovu lepu priču. U ’’Ostvarenom snu’’ sve je manje gostiju, a ni za konobaricama trenutno ne postoji potreba. Ipak, Vida se nada da će uskoro situacija biti bolja pa zato drži otvorena vrata damama koje bi u narednom periodu iz njene kafane mogle da ostvare životni san.

Izvor: Telegraf, infoliga.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar