Srpkinje pale u Crnoj Gori: Jasna (37) podvodila Milicu, slikale se OBNAŽENE u psihijatrijskoj bolnici

Njih dve su glavne akterke skandala koji Crnu Goru potresa još od novembra

Hapšenje
Foto/Pixabay

Državljanka Srbije Jasna B.(37) uhapšena je u Crnoj Gori zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije, nakon što je u Kolašinu privedena Milica S. kojoj je Jasna B. ugovarala pružanje usluga. Ispostavilo se da su njih dve glavne akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, koji se dogodio u novembru prošle godine.

Jasna B. je uhapšena nakon što je u Kolašinu privedena Milica S., takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon hapšenja Srpkinja, Vijesti su objavile da su njih dve glavne akterke skandala koji Crnu Goru potresa još od novembra, kada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je u bolničkoj sobi s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvene radnice.

Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile “gošće” osuđenika.

Nakon hapšenja Jasne B., juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor, zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji.

Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Jasna B. počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar