Sećate li se Maje? Zvali su je srpska Vitni Hjuston, napustila je našu estradu i sreću pronašla NA VODI!

Evo gde je i šta radi pevačica raskošnog glasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Dugogodišnja pevačica grupe “Luna”, Maja Marković, najduže se zadržala od svih pevačica u ovom bendu, na čelu sa Čedom Čvorkom, čak do 2005. godine, još od njenog osnivanja.

Iako je doživela veliki uspeh sa ovom grupom i ima znatne vokalne sposobnosti, Maja je još pre desetak godina odlučila da se povuče sa naše javne scene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

Ko će čekati još 2 !?!? #majamarkovic

A post shared by MAJA MARKOVIĆ️️️️ Ⓜ️ (@themajamarkovic) on

Kako smo saznali, Maja danas peva na prekookeanskim i rečnim kruzerima, pa je tako uspela da obiđe skoro ceo svet. Ona više nije u kontaktu sa nekadašnjim saradnikom Čedom, a svoju sreću pronašla je kraj muzičara, klavijaturiste Siniše Cvetkovića Ludviga,  sa kojim zajedno putuje i radi, i ima producentsku kuću.

U svom medijskom pojavljivanju 2019. godine Maja je otkrila zašto je odlučila da napusti domaću javnu scenu.

“U jednom momentu sam odlučila da promenim kurs, da probam nešto potpuno novo. Krenula sam da radim na prekookeanski i rečnim kruzerima, sa svojim suprugom koji je klavijaturista i pijanista, zajedno smo krenuli u tu avanturu. Onog momenta kada se nisam osećala dobro u kompletu ovde i na ovoj sceni, ja sam promenila kurs želeći ustvari da se spasim bilo kakvih loših poteza jer kad čovek počne da pravi loše poteze iz očaja ili kad ne vaga dovoljno i kada ih napravi toliko da počinju da upropaštavaju ono što je prethodno napravljeno dobro, onda tu više nema povratka. Ja sam namerno stala prvo da ne bih pokvarila ono što imam i jednostavno izbledelo bi sve ono dobro što sam napravila.”

“Te 1998. godine su se kockice poklopile, i vrlo brzo posle prve pesme, možda mesec dana emitovanja jednog od najvećih hitova grupe “Luna” , veliki uspeh je već usledio. Mogu slobodno reći da smo mi tada bili jedna vrsta sociološkog fenomena”, rekla je Maja tada za Idjtv.

Maja je solo karijeru započela 2006. godine  čiji početak predstavlja nastup na festivalu “Beovizija” 2007. godine, sa pesmom “Nije nam se dalo”. Ova pesma doživela je veliki uspeh kao i ona iz 2010. godine “Ja mogu sve”.

Lepa pevačica na društvenim mrežama pokazuje da uživa u svom zanimanju, a i dalje je vitka i prelepa, kao i kakvu je pamtimo.

 

View this post on Instagram

 

Cuba Libre ☀️??#majamarkovic #majagoesaroundtheworld

A post shared by MAJA MARKOVIĆ️️️️ Ⓜ️ (@themajamarkovic) on

Mnoge pesme grupe “Luna” postali su proslavljeni hitovi poput “Nebo zna”, “Naša ljubav”, “Šećeru”, “Luda”, “Blagoslov”, i mnoge druge, koje se i danas rado slušaju, a Majin jednstven vokal ne može da ostane nezapažen.

M.M.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar