“Klinton je dugovao Epstajnu uslugu”: Žrtva pedofila milijardera otkrila detalje sa ostrva orgija

Virdžinija Ðufre rekla da je bivši šredsednik SAD bio na ostrvu sa dve devojke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

U nedavno objavljenim sudskim dokumentima zabeleženo je svedočenje Virdžinije Ðufre, koja je javno optuživala američkog finansijera i pedofila Džefrija Epstajna za seksualno zlostavljanje, da je videla bivšeg predsednika SAD Bila Klintona na Epstajnovom privatnom ostrvu sa dve mlade devojke iz Njujorka.

Na pitanje advokata: “Da li se sećate da vam je Džefri Epstajn ikada rekao da mu ”Bil Klinton duguje uslugu?””, Ðufre je odgovorila potvrdno, prenosi Njuzvik. “Sećam se da sam pitala Džefrija šta Bil Klinton radi ovde (na ostrvu Epstajn), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje usluge. Nikad mi nije rekao koje su to usluge”, navela je Ðufre.ž

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Advokat ju je zatim upitao da li su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Epstajnovoj kući, što je Ðufre takođe potvrdila.

Na pitanje da li je nekada bila prisutna sa Epstajnom i Klintonom na ostrvu, Ðufre je odgovorila: “Gislejn, Emi, i tu su bile dve mlade devojke koje bih mogla da identifikujem. Nikad ih nisam dobro upoznala… To su bile samo dve devojke iz Njujorka”, odgovorila je Ðufre i dodala da su svi boravili u Epstajnovoj kući na ostrvu.

Američki finansijer koji je navodno izvršio samoubistvo u zatvoru je imao više veza sa Klintonom. Bivši predsednik SAD je zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima više puta putovao u Epstajnovom privatnom avionu “Boing 727”, koji je dobio nadimak “Lolita ekpres”, zbog učestalog dovođenja očigledno maloletnih žena na ostrvo, navodi Njuzvik.

Epstajn je 2002. godine ugostio Klintona, kao i glumce Kevina Spejsija i Krisa Takera, na turneji po Africi. U članku iz njujorškog časopisa iz 2002. godine u kojem je aktuelni predsednik Donald Tramp spomenuo Epstajnovu sklonost prema mlađim devojkama, Klintonova je hvalio Epstajna.

Fndacija Klinton je 2019. porekla da je bivši predsednik znao išta “o užasnim zločinima koje je Epstajn priznao” i navela da ej Bil Klinton putovao Epstajnovim avionom ukupno četiri puta.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar