EKSKLUZIVNO ZA OBJEKTIV

“Ujeo me iz čista mira, umesto mene moglo je da bude neko dete”: Voditeljka govori o napadu psa lutalice

To je jedna od onih loših stvari koja vam se desi a koju nikako ne možete da očekujete, rekla je Danijela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Facebook/Printscreen

Voditeljku radija Naxi Danijelu Milošević (33) danas oko 10.45 časova na raskrsnici ulica Bežanijskih ilegalaca i Raška Dimitrijevica, ujeo je pas lutalica u predelu leve potkolenice.

“Dolazila sam na posao i parkirala sam svoj automobil oko 500 metara od zgrade gde se nalazi naš radio. Kada sam izašla napolje pas je počeo da laje na mene iako mu nisam dala nikakvog povoda. Mislila sam da je bolje da ga ignorišem, ali kada sam mu okrenula leđa on se zaleteo na mene i ujeo me za levu potkolenicu”, priča Danijela za Objektiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona kaže da je kasnije saznala da se radi o psu bez vlasnika.

“Taj pas živi u tom kraju i povremeno ga hrane stanari okolnih zgrada. Čula sam da je vakcinisan, ali u to ne mogu da budem sto odsto sigurna”, kaže radio voditeljka.

Ona je dodala da je pretrpela šok.

Foto/Objektiv

“To je jedna od onih loših stvari koja vam se desi a koju nikako ne možete da očekujete. Idete normalno na posao i onda vam se dogodi tako nešto. Što je još gore danas mi je bio poslednji dan pre godišnjeg odmora”, rekla je Danijela.

Srpsku voditeljku ujeo pas lutalica: Incident na Bežanijskoj kosi

Voditeljka je rekla da je posle incidenta otišla u Hitnu pomoć gde je primila vakcinu protiv tetanusa i gde joj je rana sanirana.

“Mogu da kažem da je sreća što je pas napao mene jer je to lako moglo da bude i neko dete. Sve ovo je upozorenje da nadležne institucije treba da se pozabave ovim problemom u našem gradu”, istakla je Danijela.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar