Posle Aleksandre Prijović Milici Dabović pomogla još jedna poznata ličnost: Oduševila me je!

Bivša košarkašica je srećna zbog ovakvog odziva

foto:E-stock

Nakon Aleksandre Prijović kupila deo garderobe od Milice Dabović, isto je uradila i manekenka Sofija Milošević.

Kada je otkriveno da Milica Dabović prodaje garderobu na društvenoj mreži Instagram, pojedinci su imali razne negativne komentare, ali im je nekadašnja košarkašica zapušila usta rekavši da bi za egzistenciju svog sina sve uradila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, nije očekivala da će se nakon toga javiti određene osobe koje će joj pomoći, a jedna od njih bila je Aleksandra Prijović, koju je Milica nazvala svojom dobrom vilom. Da ima još ljudi na javnoj sceni spremnih da pomognu, pokazalo se i sada, jer se košarkašici javila manekenka Sofija Milošević u želji da kupi garderobu od nje.

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Sofija me je zaista oduševila. Javilo mi se puno majki koje su samohrane i zamolile su me ako mogu i njima da pomognem, pa da uzmem procenat. Kao što meni druge žene pomažu, htela sam i ja njima i uključila sam ih”, započela je Dabovićeva priču.

“Nakon toga Sofija me je onako spontano pitala šta to prodajem i može li ona da kupi. Ja sam joj rekla da tu nema ništa za nju i da ona nije na to navikla, a ona mi je rekla da joj pošaljem šta imam. Zatim je javila šta da joj dam. Pitala sam je da li se šali sa mnom, ona je rekla ne. Odgovorila sam joj da ću umreti od sreće”.

Milica ne može da sakrije oduševljenje zbog svih onih koji su se javili da joj pomognu.

Foto: E-Stock/D. Milutinović

“Oduševila me je potpuno posle Aleksandre. Eto, vidiš ko ti se javi i ko ti pomogne u životu. Jednostavno me je ostavila bez reči i bez teksta”, dodala je nekadašnja košarkašica za Blic

Podsetimo, Milica je nekoliko puta isticala da je nije sramota da radi bilo šta kako bi svom detetu obezbedila bezbrižno detinjstvo.

“Spremna si na sve zarad svog deteta. Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznoraznim instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bih uradila”, rekla je Milica Dabović, pa dodala da je prodaja putem interneta i te kako zabavlja.

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar