Crne kocke ponovo raspiruju zaveru: Satelit SOHO snimio NLO veći od zemlje 25 puta? (FOTO)

Poznati ufolog Skot Varing veruje da ogromna kocka dolazi i odlazi sa Sunca, kako bi prikupila energiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay / Gerhard G.

Neobičan objekat zabeležila je Solarna i heliosferična opservatorija (SOHO), razvijena zajedno sa Evropskom svemirskom agencijom.

Misija, pokrenuta 1996, proučava unutrašnjost i spoljašnjost Sunca, a tokom proteklih 25 godina otkrila je više od 3.000 kometa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istaknuti ufolog tvrdi da je satelit SOHO snimio slike “vanzemaljskog kockastog broda”, koji je “25 puta veći od Zemlje”.

Šupljine u suncu?

U svojoj objavi, Skot Varing piše da ogromna kocka navodno dolazi i odlazi sa Sunca kako bi prikupila energiju.

“Ili su kocke napravile šupljine na Suncu kako bi živele u njemu i skupljale energiju ili postoje neke posebne čestice kojih još nismo svesni. A ti kockasti brodovi skupljaju te retke čestice. U svakom slučaju, onda je to njihovo sunce, nije naše. Mi nemamo kontrolu nad njim onoliko koliko će je oni imati”, napisao je Varing.

Zanimljivo je pomenuti da ovo nije prvi put da se neobična kocka pojavljuje na satelitskim snimcima. Postoje zapisi još od 2011, kao i 2016. godine, o kojima je Varing pisao na svom blogu.

Mnogi teoretičari zavera tvrde da kocke zapravo predstavljaju cenzurisane delove fotografija na kojima se vide vanzemaljski brodovi.

“Svemirska perut”

Naučnici svemirske agencije NASA sumnjaju da je kocka na fotografiji vanzemaljskog porekla.

Džejms Oberg, bivši radnik američke agencije, rekao je da većina slučajeva NLO-a predstavlja “svemirski perut”, koji pluta pred kamerama.

“Imao sam dovoljno iskustva s pravim svemirskim letom da shvatim da ono što se vidi u mnogim video-zapisima nije ništa više od potpuno normalnih dnevnih pojava, koje se dešavaju u nezemaljskim okolnostima”, rekao je Oberg za Daily express.



Izvor: Objektiv.rs, Sputnjik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar