Milica se brani od osuda: Mislite da mi je lako što sam izabrala NAJGOREG za OCA svog deteta?!

Nailazi na svakakve komentare zbog svog izbora partnera i neslavnog kraha sa bivšim

foto:ScreenShot/Instagram

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je otkrila da piše knjigu koja će biti mahom inspirisana njenim bivšim, i po svemu sudeći, pogrešnim partnerima. Nakon neslavnog kraha koji je imala sa ocem svog deteta, Milica je ostala samohrana majka, zbog čega je često nailazila na oštre komentare pune nerazumevanja.

Foto: E-Stock/D. Milutinović

Milica se sada putem svom Instagram naloga obratila svim ženama koje joj ne tolerišu ovu “grešku”, pa istakla da joj nije lako zbog toga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ako mislite da je lako pomiriti se sa činjenicom da sam najgoreg izabrala za oca svog deteta, varate se, samo sam u svojoj naivnosti poverovala u čuda i pala, ubila se, ostala sama da se borim. I borim se kako god, borim se. Vama žene koje me ne osuđujete i mnoge ste prošle isto, hvala od srca! Možda jednog dana oprostim sebi. Hvala vam žene što ste me podržale na sve načine. Volim vas i živim za dan da izađe knjiga. Da odmorim dušu”, napisala je Milica.

 

foto:ScreenShot/Instagram

Da podsetimo, Milica je 2017. godine sa nekadašnjim partnerom Vukom dobila sina Stefana, a nedavno je objavila da je saznala da je njegovo pravo ime zapravo, kako kaže, Ljubomir Hadžistević. Nakon burnog ljubavnog kraha Milica je ostala samohrana majka.

M.M.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar