Nastavak NBA lige totalno drugačije iskustvo: TAMA I TIŠINA!

Potpuno drugačiji uslovi, nakon 133 dana, vratila se najjača košarkaška liga na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill, File

U Diznijevom svetu u Orlandu su u noći između srede i četvrtka odigrani prvi kontrolni mečevi pred “restart” sezone. A, u istoriju se upisao crnogorski as Nikola Vučević.

Centar Orlanda je postigao prve poene u post-korona eri, ali su “magični” izgubili od LA Klipersa (90:99). Vučević je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 18 mečeva i deset skokova i pokazao da duga pauza nije ostavila puno traga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Život u “mehuru”, košarka bez navijača, u znatno manjim dvoranama, udaljenost igrača na klupi… Sve je potpuno drugačije, pa je u američkim medijima više bilo reči o tome nego o samim mečevim. Vučević i drugovi su imali priliku da se uvere šta ih čeka kada sezona zvanično krene ponovo.

“Jasno je da nedostaje buka, interakcija sa navijačima. Kada sam izvodio slobodna bacanja, bilo je kao na treningu. Tišina, ništa se ne čuje. Prazno je i neobično, jer kada šutirate obično neko viče”, rekao je Vučević.

Iako je bilo mnogo protivljenja nastavku sezonu u Orlandu, na kraju sve izgleda neverovatno. I ono što je najbitnije lopta se ponovo kotrlja.

“Kada se sve sabere, mislim da smo se ipak prilagodili. I to svetlo, koje je tamnije tamo gde su tribine, pomaže da koliko-toliko ne obraćaš pažnju da nema nikoga oko tebe. Za početak je bilo dobro, imamo vremena da se naviknemo”, poentirao je Nikola Vučević.

Lebron osedeo: Boban Marjanović DOMINIRAO protiv “Kralja” (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar