TRAGEDIJE porodice Kojić: Keba ostao bez strica, a nikad nije prežalio smrt BRATA koja ga je obeležila!

Poginuo je kad je imao samo 27 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Folk pevač Dragan Kojić Keba danas je ostao bez strica, koji je, kako mediji pišu, preminuo od posledica koronavirusa.

Keba je bio veoma vezan za njega, naročito zbog toga što je pre mnogo godina poginuo njegov brat Saša, sin sada pokojnog R. K.

Smrt brata od strica, koji je život izgubio sa samo 27 godina u saobraćajnoj nesreći, mnogo je pogodila pevača i usmerila njegovu karijeru, o čemu je on pričao jednom prilikom, a čak mu je posvetio i svoju pesmu “Moj brate”.

Foto: Screenshot Youtube

“Za tu prvu pesmu najviše sam zahvalan mom bratu od strica Saši, koji, nažalost, više nije živ. Poginuo je u saobraćajci kada mu je bilo 27 godina na mestu gde nikad niko pre njega nije poginuo. A voleo je da peva i snimio je čak jedan album, a mene je, kao šest godina mlađi brat, kopirao u svemu što se gitare tiče. I ne što mi je bio brat, i što ga više nema, ali Saša je bio toliko divan da njega nisi mogao da ne voliš. Duša od čoveka. Njegov gubitak veoma teško mi je pao. Nakon što se sve desilo, shvatio sam po najobičnijim signalima koje sam osetio pred njegovo stradanje da je to moralo da se desi, ali nisam mogao da pretpostavim da se loš osećaj odnosi na njega. Kasnije sam napisao i snimio pesmu ‘Moj brate’, koju sam mu posvetio”, ispričao je svojevremeno pevač.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar