Vlasnik zlatare zbog korone zatvorio radnju i ZAKOPAO svo “blago”: Ko ga nađe – njegovo je!

Pravila igre moraju da se poštuju, u suprotnom - nema vas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Johnnystreasurequest.com

Džoni Peri, vlasnik zlatare u Mičigenu bio je prinuđen da zatvori radnju usled epidemije koronavirusa.

Kako bi “živeo od nečega”, osmislio je veoma interesantnu i korisnu zabavu – potragu za njegovim blagom.

Peri će putem stranice na društvenoj mreži zainteresovanim tragačima uz određenu sumu otkrivati tragove koji bi ih navodili do blaga. Ko pronađe više od milion dolara, koliko je sakrio u zlatu – njegovo je.

Vlasnik zlatare je na početku epidemije imao pred sobom nedoumicu – prodati sve što ima i povući se ili pronaći nov način zarade. Sa suprugom je odabrao ovo drugo. Zakopao je zlato u predelu od Detroita do Peninsule.

“Nisam sve sakrio što imam, ali postoje određena mesta na kojima ljudi mogu naći moje zlato, dijamante ili srebro. Sve što sam sakrio ima svoju istoriju i uspomene za koje sam vezan. Zato, ako neko želi da mu pomognem oko tragova, moraće da mi plati”, rekao je Peri.

Koja su pravila igre?

Učesnici prvo moraju da preko Perijeve stranice kupe “ulaznicu” za lov na blago. Čim uplate novac, tragači će dobiti nekoliko tragova koji ih mogu dovesti do blaga. Ko god ga pronađe, može ga zadržati. Ulaznica za potragu košta 49 dolara i takmičenje počinje 15. avgusta.

Oni učesnici koji budu na društvenim mrežama pisali o tome ili otkrivali javno koji su tragovi, biće diskvalifikovani. Peri naglašava da je svo blago pokriveno preko GPS sistema, tako da će odmah imati informaciju ako se blago pronađe.

Usvojila 2 deteta ne znajući da su brat i sestra, a onda je slučajno otkrila ŠOKANTNU istinu o njima!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar