Seka uputila DIRLJIVU poruku suprugu na njegov rođendan, a majica koju nosi je posebna (FOTO)

Pevačica je poručila mužu da je on njoj i njihovoj deci "svetionik među stenama u moru života"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Instagram

Za folk zvezdu Svetlanu Seku Aleksić danas je poseban dan, jer je njenom suprugu Veljku Piljikiću rođendan.

Seka je ovim povodom svom životnom saputniku uputila dirljivu čestitku putem društvene mreže Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

“Slavimo dan kada je rođen onaj iz naših redova, koji celim srcem pripada nama – reći će anđeli. Slavimo dan kada je rođen junak, naš heroj, najjači čovek na svetu, naš veliki div, supermen, svemoguć čovek – reći će ti Jovan i Jakov. Slavim dan koji je sam po sebi značajan i svečan, i pustiću ga, neka se razvija kao platno, neka teče slobodan kao reka i nek ti donese sve ono što ti moje srce želi”,  počela je Seka emotivno obraćanje suprugu, pa nastavila:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Neka ti ovaj dan bude kao što je bio i onaj pri rođenju – skup trenutaka vrednih življenja i pamćenja. Kakvo li je to čudo Veljko, želim ti da ljudima budeš onaj kojima kada te upoznaju odjednom bude izuzetno važan ovaj datum zbog svih osobenosti tvog bića, jer samo takvim ljudima pamtimo datum rođenja i veselimo se kao da je naš. Budi dobar i budi mi dobro, a ostalo Bog daje bez da pita dok stavlja svoju ruku na tvoje srce i šapuće: ‘Ovde sam'”, dodala je Seka, a onda je na kraju ovako poentirala:

Seka Aleksić ima kuću da se izgubiš u njoj, a ovakvo KUPATILO niste do sada videli! (FOTO)

“Nas troje ćemo ti kao i uvek govoriti: tvoj život je dar od Boga i treba da ga slaviš svakog dana. Ovaj je nama srcu najmiliji jer nas podseća na to koliko je Bog velik što nam te je dao: meni kao muža, njima kao tatu, svima kao zaštitnika i svetionik među stenama u moru života. Srećan rođendan ti žele tvoja devojčica i tvoji dečaci”.

Uz rođendansku čestitku pevačica je objavila fotografije iz porodičnog doma na kojima se vidi da ona i njeni sinovi nose majice na kojima piše: “Tata, srećan ti rođendan”, što je njene pratioce na Instagramu dodatno raznežilo.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar