Ovo su svi čekali: Anabela otkrila u kakvom je odnosu s Lunom i Gagijem nakon brojnih svađa

"Morala bih da umrem da nas dve nemamo odnos"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Pevačica Anabela Atijas večeras je jedna od gostiju u emisiji AmiDži šou, zajedno sa pobednicom “Zadruge” Ivom Grgurić, Markom Miljkovićem i Mensurom Ajdarpašićem.

Na samom početku emisije, dok je voditelj još uvek nije ni predstavio Anabela je rekla:

“Možeš slobodno da me najaviš kao neku novu ženu, Anabela dva. Ne mogu da ti opišem koji je ovo preobražaj, kao da sam neki veliki teret skinula sa sebe, da sam izbacila sve negativne energije, nešto što me je morilo, bunilo, što sam prećutkivala. Ljudi su imali potpuno iskrivljenu sliku o meni, sad su mogli da vide ko sam ja i kakva sam. Mogu da me nazivaju kako hoće, ja prepoznajem samo one koji su prepoznali mene. Izašla sam rasterećena svojoj porodici, koja me takvu zaslužuje. Ti znaš koliko se mi dugo poznajemo i sarađujemo, uvek sam uvijala u folije, sve je super, bajno, sjajno, delovala sam kao neko kome je sve savršeno u životu, ja to pripisujem svojoj snazi i borbenosti. Nikad se nisam osećala kao žrtva, i sad sam svoj na svome. Ovo je bila moja rehabilitacija i preobražaj”, rekla je Anabela o svom učešću u rijalitiju.

Foto: E-Stock/M. Rafailović

Voditelj Ognjen Amidžić postavio joj je jedno od gorućih pitanja, a to je u kakvom je odnosu sa ćerkom Lunom:

“Majka sam joj. Naravno da komuniciramo, ne može niko to da rasturi… Morala bih da umrem da nas dve nemamo odnos. To može kratko da traje ali… “, rekla je pevačica, a Ognjen je upitao u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom Gagijem:

” Što se tice Gagija on će uvek biti otac moje dece. Na izlasku njegovom sam videla u njegovim očima razumevanje  Dobila sam poruku preko Nine da on neće više davati izjave vezane za mene. Ja se nadam da će on toga da se drži. Život ide dalje, nema više potrebe da se išta razjašnjava, objašnjava posle ova četiri meseca mog boravka tamo. Svima je sve jasno. Nema više šta da se doda.  Sve sam već rekla. U medijima nikada nikada do sada nisam bila potpuno iskrena, ali sada sam im dala sve odgovore”, rekla je Anabela.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar