Nakon što je POBEGAO iz bolnice, oglasio se Miki Mećava: Jedan lekar se nije slagao…

Pevač se lečio u kovid bolnici u "Areni"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Kako je Objektiv prvi pisao, pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, koji je već skoro dve nedelje na lečenju od koronavirusa, danas je pobegao iz Kovid bolnice “Arena”.

Naime, on je oko 18:30 bez odobrenja i bez odobrenja i bez zaštitne opreme napustio objekat u kom mu je ukazana medicinska nega.

Ipak, on tvrdi da nije pobegao, nego da je pušten, bez obzira na to što se jedan od lekara nije slagao sa tim da treba da ide na kućno lečenje.

Foto: Screenshot TV Pink

“Danas mi je bilo normalno da idem, 14. dan. Normalno sam izašao. Ja sam otišao u Arenu, samoinicijativno. Inače sam dobio odobrenje da idem kući u samoizolaciju. Ja sam se normalno prijavio doktorima, sve normalno, bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim. Ali ja sam otišao jer je sve kako valja. Bolje mi je, kako ne. Ja sam hteo moje kući da poštedim, da se moji ne bi selili iz jednog u drugi stan, tako da sam na svoju inicijativu otišao u Arenu, a inače sam dobio odobrenje da idem kući. Tamo su okej uslovi, samo meni smeta prašina, jer sam alergičan, i nisam hteo da pogoršavam zdravstveno stanje. Tarapiju svakako nisam primao, tako da ću se sutra javiti, i biće sve u redu. Bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim da ja idem, ali ja nisam mogao da ugrožavam svoje zdravlje”, rekao je Mećava za Pink.rs.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar