Evo ko je IVIN bivši dečko MARINKO, kontroverzni biznismen iz Bosne, koji je bio i u srpskom zatvoru

O njemu se u javnosti do sada nije znalo mnogo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Iva Grgurić dospela je u žižu javnosti nakon što je pre dva dana osvojila prvo mesto u rijalitiju “Zadruga 3”. Za vreme svog boravka u rijaliitju Iva je imala aferu sa Stefanom Karićem, da bi nakon raskida uplovila i u vezu sa Filipom Đukićem, sa kojim je i sada. Ipak, Grgurićeva je stalno pominjala svog bivšeg dečka Marinka Zovkova koga nije prebolela…

O Marinku se u javnosti malo zna. Ipak, domaći mediji uspeli su da istraže ko je Ivin bivši dečko.

foto:ScreenShot/Instagram

Kako piše Telegraf, Marinko je biznismen iz mesta Žepče koji javnosti postaje poznat nakon hapšenja u Srbiji. Naime, on je u krajem decembra, 2018. godine uhapšen kod Sremske Mitrovice zbog divljačke vožnje auto putem od čak 245 kilometara na sat.

Osim brze vožnje koja mu je preko društvenih mreža donela izuzetno veliku popularnost, ovaj biznismen je ranije uhapšen i jer je od jednog muškarca, sa još jednim saučesnikom, pokušao da iznudi 20.000 konvertibilnih maraka na ime duga za gorivo. Njima je tada određena zatvorska kazna od mesec dana za to krivično delo.

Bahati hrvatski biznismen inače je jedan od suvlasnika firme “Zovko Kompani” koju je nasledio od svog oca Ivice Zovka, a pod čijim okriljem je još 15 firmi uključujući hotel i lanac benzinskih stanica “Zovko Oil”.

Osim “poslova” sa naftom, Zovko je u regionu poznat po svom nonšalantnom ponašanju. Živi na visokoj nozi, vozi skupocene automobile za koje izdvaja milione. Poznat je po tome što voli da boravi u društvu starleta, manekenki i drugih atraktivnih devojaka iz javnog života.

foto:ScreenShot/Instagram

Regionalni mediji pisali su i o njegovoj firmi koja se našla u centru skandala 2015. godine kada je nestala javna zaliha goriva vredna 6,4 miliona maraka koja je bila poverenja na čuvanje. To gorivo je bilo namenjeno stanovništvu za pomoć u slučaju poplava, zemljotresa, rata i drugih nesreća.

Da je iva pored Marinka uživala, jasno je i po njenim fotografijama koje je tada objavljivala na društvenoj mreži Instagram. Na njenom profilu smenjivale su se fotografije iz luksuznih automobila, sa putovanja, restorana i skupocenih poklona.

foto:ScreenShot/Instagram


Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar