Pogledajte 4 najbolje Ubisoft najave o kojima bruji gejming zajednica (VIDEO)

Druženje s francuskim izdavačem upriličeno je putem interneta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube

Dugo očekivana Forward konferencija, u organizaciji kompanije Ubisoft, upriličena je juče putem interneta, a donela je pregršt zanimljivih vesti iz sveta gejminga.

Zainteresovani su mogli da saznaju novosti o igrama, koje francuska izdavačka kuća brižljivo priprema, kao i da osvoje besplatan primerak Watch Dogs 2.

Uz vest da će Ubisoft održati još jednu konferenciju kasnije tokom godine, evo preseka najzanimljivijih objava koje sigurno interesuju hardcore gejmere!

Far Cry 6

Prvi na listi je svakako nastavak čuvene franšize Far Cry, koji se odigrava na ostrvu Yara, a u ulozi glavnog negativca prepoznaćete Đankarla Espozita (posebno ako ste fan TV-serije Breaking Bad).

Ubisoft je saopštio da igra stiže na PlayStation 4 i 5, Xbox Series X i Xbox One, PC, kao i Google Stadiju 18. februara 2021.

Assassin’s Creed Valhalla

Još jedan nastavak legendarnog serijala dolazi u vidu Assassin’s Creed Valhalla, a datum izlaska je 17. novembar 2020.

Ubisoft je saopštio da je igra planirana za Xbox One, PlayStation 4, PC, Google Stadiju, ali i next-gen konzole.

Nedavno smo imali priliku da vidimo čak 30 minuta gejmpleja iz Valhalle, a na održanoj konferenciji prikazan je najnoviji trejler.

Hyper Scape

Uzbudljiva battle royale pucačina startovala je juče s open betom, a Ubisoft je objavio cinematic trejler koji nas uvlači u njenu priču.

Prava poslastica za ljubitelje ovakvih igara!

Watch Dogs Legion

Francuski izdavač saopštio je da nastavak serijala Watch Dogs stiže na tržište 29. oktobra ove godine, i to na platforme Xbox One, PlayStation 4, PC i Google Stadiju.

Uz trejler smo saznali da ćete ovoga puta u misijama moći da angažujete svakog NPC-a u igri. Cilj je da oslobodite London kojim vlada zla korporacija Albion.



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar