Ovakvi penali se samo u Italiji sviraju: Šta treba da uradimo, da ODSEČEMO sebi ruke?

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini bio je ljut na sudije nakon sinoćnjeg remija njegovog tima sa Juventusom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Meč je završen 2:2, a Juventus je oba gola postigao sa penala. Oba puta lopta je pogodila igrače Atalante u ruku.

“Ovo su neka pravila koja su iznad svih pravila u Italiji. Šta treba da uradimo, da odsečemo sebi ruke? Penal poput prvog dosuđenog smo viđali ove sezone, mnogi timovi su tako kažnjeni. To je ludilo i interpretacija pravila nije ista u svim zemljama. U drugim državama ne dosuđuju jedanaesterce za ovo. Ali, ako je takvo pravilo, neka bude”, rekao je Gasperini posle meča.

Atalanta je odigrala odličan meč, vodila 1:0, pa 2:1, ali je morala da se pomiri sa nerešenim ishodom.

“Odigrali smo veliku utakmicu protiv lidera. Rekao sam momcima da probaju da igraju ovako kada se nastavi Liga šampiona. Uradili smo mnogo toga što smo zamislili presrećan sam zbog prikazane igre i vrlo razočaran što nismo pobedili”, rekao je trener “Boginje provincije”.

Do kraja Serije A ostalo je još šest kola.

“Juve je osvojio Skudeto, neće ga ispustiti. Ne znam koliko još ćemo uspeti da ostanemo u ovoj seriji, ali sve je to priprema za nastavak Lige šampiona, gde želimo da ostavimo dobar utisak. Mi smo se kvalifikovali još jednom za Ligu šampiona, a da li ćemo prvenstvo završiti na trećem ili četvrtom mestu, to je stvar pretiža.”

Kazao je da cilj Atalante ove sezone nije bio da se bori za titulu.

“Počeli smo sezonu sjajno, ali nam je nastup u Ligi šampiona odneo mnogo energije. Ispustili smo dosta bodova u mečevima sa Juventusom, Interom i Lacijom, međutim naš cilj nikada nije bio da se borimo za titulu. Sada smo visoko postavil iciljeve, podigli lestvicu, ali još ne možemo da razmišljamo o Skudetu”, spušta loptu Gasperini.

BOGOVSKI: Mesi je postao prvi čovek u istoriji Španije koji je uradio OVO! (VIDEO)



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar