Ipak je otkazan Pulski festival: Ovi filmovi su ušli u uži izbor

Otvoriće ga film "Mare"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Pulski filmski festival neće biti održan od 18. do 26. jula u tradicionalnoj formi i sadržaju zbog posledica širenja epidemije koronavirusa, a organizatori će naknadno obavestiti javnost o eventualnim alternativnim načinima održavanja ili prikazivanja programa.

Bio je mladi papa i mladi Dambldor, a sada će igrati mladog Kapetana Kuku

“U ovom izvanrednom društvenom trenutku, zdravlje publike, gostiju, filmskih autora i medijskih predstavnika, zajednički je i jedini prioritet, te je prilagođavanje programa nužno kako bi poduzeli sve propisane mere i sledili uputstva za sveopštu dobrobit”, saopštili su organizatori 67. Pule nedugo nakon što je i Motovun film festival, planiran od 30. jula do 1. avgusta, odložen do daljeg zbog pogoršanja epidemiološke situacije u vezi sa korona virusom.

Najavljeno je da je 16 filmova u Trci za Zlatn arenu. Otvoriće ga film “Mare” rediteljke Andree Štake iz Švajcarske.

Zbija šalu na svoj račun: Kevin Hart snimio seriju o svom privatnom životu (VIDEO)

Hrvatsku kinematografiju trebalo je da predstavljaju filmovi “Mater”Jure Pavlovića, “Glas” Ognjena Sviličića, “Ribanje i ribarsko prigovaranje” Milana Trenca, “Ideš? Idem!” Ljube Zdjelarevića i “Tereza37” Danila Šerbedžije. Na festivalu učestvuju i filmovi “Otac2 Srdana Golubovića, “Bosonogi ca” Petera Brosensa, “Grudi” Marije Perović i “Pijavice” Dragana Marinkovića.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar