Seka Aleksić bez blama priznala kakva je u privatnom životu: Izlazim čupava, flekava od dečije hrane…

Živi život kao sav običan svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Seka Aleksić

Fol zvezda Seka Aleksić za televiziju “K1″ pričala je o svom životu u Staroj Pazovi, gde živi već više od 10 godina.

,,Kada sam se doselila u Pazovu, neki su me ismevali da sam napravila kuću u kukuruzu. Tačno je, mene okružuje kukuruz, sa dve strane. Ja živim u njivama, ali sam srećna zbog toga. Daleko sam i od centra Pazove. Ne veže me ništa za Beograd, brzo dođem ako treba. Verujete mi – tu slobodu, mir, žubor vode ne bih menjala ni za šta na svetu”, ispričala je ona, a potom otkrila koji kutak u kući joj je trenutno omiljen.

“Zbog dece, najmirnije mesto u kući je trenutno garderober: ,,Čak sam i kompjuter prebacila ovde, a nekad mi dođe da tu popijem i kafu u toku dana”, priznala je pevačica uz osmeh.

Foto: Screenshot Youtube

Poslovne i porodične obaveze balansira zahvaljujći velikoj ljubavi koju oseća prema deci.

,,Sedam godina sam se bukvalno molila da ih dobijem. Koliko god da sam umorna, ja ću za njih uvek biti nasmejana, vedra i vesela”, objasnila je muzička zvezda, koja se navikla na kućnu izolaciju.

,,Ne mogu reći da smo izolovani. Privikla sam se lepo na to. Volim kuću, porodična sam osoba, dobro mi je došlo da odmorim. Ne planiram letovanje za sada”, otkrila je pevačica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Spontana je u svakodnevnim stvarima.

,,U Pazovi izađem bukvalno čupava iz kuće, u širokoj haljini, možda i flekavoj od dečije hrane”, rekla je Seka, pa otkrila na koji način bira pesme.

,,Sve što dođe u životu spontano je dobro. Ne robujem trendovima. Autori spontano pišu za mene i zato se pesme dopadnu i starijima i mlađima. Treba se držati svog stila”, poručila je ona za kraj uključenja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar