Vreme je da budete malo “nevaljali”: Ove igrice će vam obezbediti višestruko uživanje sa partnerom!

Rasplamsajte strasti u spavaćoj sobi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Par u krevetu, Foto:Freepik/Racool_studio

Leto je sjajno vreme da se malo više eksperimentiše kad su u pitanju odnosi. U stvari, svako vreme je idealno za eksperimentisanje, samo što je leti manje  odeće u igri, što može biti olakšavajuća stvar.

Dakle, zamislite nešto najluđe što možete da uradite u seksu i uradite to sa svojim partnerom. Prijaće vama, a prijaće i njemu ili njoj.

Ono što je jako bitno da biste imali dobar seksualni život sa partnerom je komunikacija. Pričajte, nemojte se stiditi! Recite partneru šta vas muči, šta biste hteli i pitajte ga koje su njegove želje.

Ukoliko dođe do “lošeg” seksa, ne očajavajte jer to nije ništa čudno. Ako imate i dobar seks sa partnerom, normalno je da nekada dođe i do loših trenutaka, a tada je najzdravije da to okrenete na šalu i da se zafrkavate. Na taj način ćete izlečiti neprijatnost.

Pozitivna slika o sebi je presudna za dobar seks a tek kada steknete pozitivnu sliku o sebi, vaše samopouzdanje će rasti.

Foto/ Freepik/ Cookie. studio

Trejsi Koks iz Britanije, ljubani terapeut i stručnjak za seksualne odnose i komunikaciju između partnera, otkrila je seksualne ideje koje biste, ako to već niste uradili, trebalo da stavite na svoju “to do” listu. Ovo su sigurni trikovi koji će uneti strast u vašu spavaću sobu, a na vama je samo da ih prilagodite sopstvenim željama i ukusima:

1. Provedite celi dan u krevetu i vodite ljubav (sobu smete da napustite samo kad ste gladni, a i tad postavite pravila – nema oblačenja ili nešto tome sl.)

2. Seks napolju (Osećaj vrućeg sunca koje pada na vaša gola tela je nezamisliv)

3. Seks u polu-javnosti (Nosite odjeću koju možete gurnuti u stranu, umesto da je morate skidati i naravno, upozorova Trejsi, nemojte to raditi ako je velika verovatnoća da ćete biti uhvaćeni)

4. Seks u vodi

5. Seks u krevetu svojih roditelja (Osećaj je tako pogrešan a upravo je zbog toga i privlačno)

6. Vežite jedan drugog

7. Koristite vibrator

8. Eksperimentišite s novim seksualnim igračkama (elektro stimulacija, klitorisne igračke, nosivi vibratori, masažeri…)

9. Čitajte erotske priče jedno drugome

Foto/Pexels.com

10. Zajedno gledajte porniće

11. Igra uloga (Pretvarati se da ste neko drugi i baviti se fantazijom fenomenalan je način podizanja strasti, tvrdi Trejsi)

12. Imajte online seks

13. Pošaljite gole fotografije (Naravno, izrežite glavu i pokrijte sve karakteristike, kako biste bili na sigurnoj strani)

14. Prljavi razgovori

15. Seks u automobilu

16. Seks pod tušem.

17. Seks na plaži, ali ponovo, pazite da vas ne uhvate

18. Idite u sex shop i kupite sve što vas privlači, bilo da su pomagala, kostimi, erotičan veš od lateksa i sl.

Dakle, zapamtite najbitniji savet – ukoliko se osećate poželjno i udobno, to će uticati na vaše samopouzdanje, što je najbitnije za dobar seksualni odnos.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar