Milan Kalinić NAPUŠTA TV Pink: Voditelj potvrdio da PRELAZI na ovu televiziju!

Tamo će voditi svoju prvu autorsku emisiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Poznati voditelj Milan Kalinić novo je lice zabavno-muzičke televizije K1, gde će od jeseni početi da se emituje njegova prva autorska emisija “Preživeli”.

Novost da prelazi na K1, televiziju koja je u vlasništvu Željka Joksimovića, Milan je potvrdio gostujući u emisiji “Kec na jedanaest”.

“Pripremam svoj prvi autorski serijal pod nazivom ‘Preživeli’. U avgustu krećemo sa studijskim snimanjima, emitovanje je krajem septembra ili početkom oktobra. Neću da otkrivam koja je tema, ali je jako interesantna”, rekao je Kalinić.

foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Iako je voditeljstvom počeo da se bavi slučajno, ovaj glumac je svoju karijeru izgradio u brojnim kultnim formatima kao što su Leteći start, Ruski rulet, Sve za ljubav, Veliki brat, Izađi na crtu i Ples sa zvezdama.

“Sada ćete videti drugačijeg Milana Kalinića. Radiću sa poznatima, od njih ćete čuti neke stvari koje do sada niste znali. To je dosta teško, i to mi je bio najveći strah. Ali evo, gosti su pristali da pričaju”, otkriva Milan.

Voditelj je veoma srećan što će raditi na televiziji K1.

foto:E-stock/A.Nalbantjan

“Najpre sam se oduševio estetikom. Ovo je televizija koja je trenutno vizuelno najatraktivnija na ovim prostorima. Mlada je, ali već ide napred čvrstim i sigurnim koracima. Drago mi je da sam deo svega ovoga, da dolaze drugi ljudi, da nas je sve više i više, a biće još iznenađenja i transfera”, rekao je Milan voditeljima emisije “Kec na jedanaest”, Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću.

Podsetimo, Milan Kalinić je godinama bio jedno od zaštitnih lica TV Pink, a poslednji format koji je vodio na ovoj televiziji bile su “Pinkove zvezde”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar