Novi detalji SUKOBA: Ivanu Krunić i Filipa Reljića napali bivša učesnica Parova i njen muž!?

Nije htela da se zaustavi kad su upali u klinč

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Ivana Krunić i Filip Reljić napadnuti su u noći između četvrtka i petka u Beogradu na jednoj benzinskoj pumpi, a napadači su navodno Jovana Novakov Šmizla, bivša učesnica “Parova”, i njen muž!

Napad je izazvala gužva u saobraćaju, a Ivana i Filip saslušani su u policiji gde su dali izjave o incidentu.

“Filip je u bio u automobilu sa Ivanom Krunić, sa kojom je donedavno bio u Zadruzi. Nakon što su popili piće u jednom kafiću, on je želeo da je odveze kući”, rekao je izvor koji je obavešten o svemu i dodao:

Foto: Screenshot/Instagram

“U jednom trenutku su upali u saobraćajnu gužvu, a iz drugog automobila, u kojem su bili Šmizla i njen suprug, počeli su da im trube i da zahtevaju da se sklone kako bi oni mogli da prođu. Budući da to nije bilo moguće, postajali su sve agresivniji, još više su trubili i uznemiravali ostale učesnike u saobraćaju”, dodaje sagovornik.

Kada je kolona lagano počela da se pomera, Reljić je primetio da ga automobil, koji mu je trubio, prati sve vreme.

foto:ScreenShot/Youtube

“Filip je zbog toga rešio da stane na jednoj benzinskoj pumpi kako bi ih upitao u čemu je problem. Tek tada je nastao problem, jer su Šmizla i njen suprug izašli iz automobila i oboje nasrnuli na Reljića. Taj muškarac je držao Reljića, a ona mu je za to vreme polupala šoferšajbnu, otela mu telefon iz ruke i bacila ga na zemlju, a onda ga je uhvatila za vrat i nanela mu povrede u vidu ogrebotina”, ispričao je izvor za Alo i dodao da Ivana Krunić nije povređena u incidentu.

Reljić je nakon toga potražio medicinsku pomoć, a slučaj su prijavili policiji.

foto:E-Stock/Časlav Vukojčić

“Tačno je da Filip trenutno nema mobilni telefon i tačno je sve što ste čuli, međutim, Filipa je advokat posavetovao da ne daje izjave za medije dok se slučaj ne okonča. On je već podneo krivične prijave protiv svih učesnika u incidentu, a nakon toga moći će da izađe i javno otkrije sve ono o čemu trenutno mora da ćuti”, rekla je ovim povodom Filipova majka Indira Reljić.

Dok je Šmizlin muž Reljića držao za vrat, ona mu je za to vreme razlupala šoferšajbnu, otela telefon iz ruke i bacila ga i nanela mu ogrebotine na vratu. Za to vreme, Ivana se sakrila u toaletu na pumpi i zvala policiju, koja se i pojavila na mestu događaja.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar