Recite NE makazama! Uz ovaj jednostavan trik, skinućete ŽVAKU sa kose ko od šale! (VIDEO)

Jedna mama, otkrila je na Youtubu lak način za uklanjanje žvakaće gume

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Freepik/ cookie_studio

Kada se žvaka zalepi za kosu, do sada su nam često jedino rešenje bile makaze. Ipak, jedna mama, podelila je sa svojim pratiocima jednostavak trik kako da sa vlasišta uklonite žvakaću gumu na lak i bezbolan način.

Naime, ona nikako nije želela da ponovo ošiša svoju devojčicu zbog incidenta koji se desio, a jedina “posledica” ove metode je što ćete neko vreme mirisati na kikiriki puter.

Masnoća je najbolji način da se zvaka ukloni, rekla je i dodala da se iz tog razloga odlučila na ovu varijantu.

Preko dela gde je žvaka bila zalepljena, namazala je deblji sloj kikiriki putera i ostavila da malo odstoji. Nakon toga je češljala pramen po pramen. Žena tvrdi da je ostala zapanjena kako je žvaka samo skliznula sa devojčicine kose.

Posle toga joj je temeljno oprala kosu kako bi uklonila svu masnoću, i to je bilo to – žvaka je potpuno uklonjena bez šišanja!

Drugi korisnici komentarisali su kako je masnoća zaista dobra kada imate ovaj problem i da osim kikiriki putera, jednako efektno deluje i majonez, kokosovo, maslinovo i bilo koje drugo ulje (iako verujemo da bi radije mirisali na kikiriki nego na majonez).



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar