Tijana Ajfon progovorila o SVOJOJ CENI da spava s nekim jednu noć, pa šokirala izjavom o udatim ženama!

Starleta bez dlake na jeziku priča o svemu što joj se dešava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Starleta Tijana Ajfon našla se u centru pažnje kada je uhapšena u akciji “Kristal” sa još 15 ljudi osumnjičenih za trgovinu ljudima, prostituciju, konzumiranje droga i nelegalno držanje oružja i municije. Tijanu tek čeka suđenje, a nedavno je i otvoreno govorila o svemu što je snašlo i o poslu kojim se bavi.

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Nedavno sam otvorila salon lepote od kog zarađujem, tako da je svima jasno da sam preduzetnik, a ne elitna prostitutka”, kazala je ona za “Alo”.

Foto: Screenshot Instagram

“Poznajem devojke i žene koje se bave najstarijim zanatom, ali nikada ih neću imenovati. Ne osuđujem ih. Mislim da su devojke koje se prodaju za novac poštenije od sponzoruša koje, na primer, muž izdržava”, dodala je Tijana.

Foto: E-stock

“Svakodnevno mi stižu nepristojne ponude. Jednom mi je ponuđeno 10.000 evra za jednu noć, ali sam to odbila. Svako, od svetice do bludnice, ima svoju cenu, a moja je visoka”, tvrdi ona.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (19)

  1. Zašto se pravite neobavešteni,ovakve osobe su u našoj zemlji popularne, kreću se po najgledanijim emisijama , televizijama ,njihov sistem vrednosti je slika i prilika naše većinske Srbije

    Odgovori

Ostavite komentar