Maca progovorio o ženi i onome što ih je zadesilo kad su izgubili trojke: Prošli smo kroz AGONIJU!

Voditelj i dalje želi da mu ona rodi decu

Foto: E-Stock/č. Vukojičić

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, koji je ove godine i jedan od domaćina “Zadruge”, otkrio je kakav odnos ima sa učesnicima, a kakav sa njihovim fanovima.

“Znam kako je biti unutra i onda ne želim da im ulazim sa negativnom energijom i sa superiornošću u odnosu na njih. Taj projekat su radili ozbiljni sociolozi i psiholozi koji su o tome razmišljali. Miljana Kulić mi se jednom prilikom pohvalila kako je pet godina u rijalitiju. Neki unutra i žive taj život, budu devet meseci, a onda dva meseca van rijalitija budu mamurni, dok tek 15 dana budu svesni pravog života i onda sve ispočetka”, kaže Maca, koji ističe da do sada nije imao neprijatnih iskustva sa ostrašćenim fanovima pojedinaca.

Foto: Youtube screenshot

“Ubijaju me po društvenim mrežama, ali nisam imao probleme kao neke moje kolege. Nikoga ne favorizujem, često mi se jave fanovi da pitaju ‘jesi li video ovo, jesi li video ono’, jer misle da pratim rijaliti 24 sata”, priča glumac i za kraj otkriva da retko kada gleda televiziju, ali da voli da pogleda opuštajuće sadržaje.

Maca je pre izvesnog vremena doživeo nemili događaj kada je njegova supruga Jovana Milić izgubila trojke, ali kako kaže, uskoro se nadaju prinovi.

Foto: Screenshot Instagram

“Lepo nam je, ovo je već peta godina kako smo zajedno. Klinačke i neke pubertetske probleme smo prevazišli. Nisam lik koji će da govori u superlativu i posle da izađem sa tim da me je žena prebila. Prioritet nam je da se ostvari kao majka. Obožava moju decu i ona mora biti majka. Molimo se Bogu da sve bude kako treba, jer smo prošli kroz jednu agoniju kada je izgubila trojke”, rekao je voditelj za Super TV.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar