Prekršio meru koju je uveo njegov SIN: Otac Borisa Džonsona otputovao u Grčku (FOTO+VIDEO)

On je otputovao uprkos preporuci Forin ofisa da državljani Velike Britanije ne bi trebalo da putuju u inoistranstvo ako ne moraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Printscreen

Otac britanskog premijera Borisa Džonsona Stenli Džonson (79) prekršio je danas meru koju je uveo njegov sin i otputovao je preko Bugarske u svoju vilu u Pelionu, u centralnoj Grčkoj.

On je otputovao uprkos preporuci Forin ofisa da državljani Velike Britanije ne bi trebalo da putuju u inoistranstvo ako ne moraju, a njegov put u Grčku pokazuje da je moguće preko neke treće zemlje stići na željenu destinaciju i zaobići pravila za sprečavanje širenja koronavirusa, piše portal Grik riporter.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Shadowed on arrival in Athens this evening!

Објава коју дели Stanley Johnson (@stanleyjohnson) дана

Džonson stariji, bivši član Evropskog parlamenta stigao je u Grčku preko Sofije jer su grčke vlasti zabranile direktne letove iz Velike Britanije do sredine jula.

On je vest da je u Grčkoj objavio na svom Instagramu.

“Ja sam u Pelionu. Moram da postavim mere distanciranja na objektu jer ovde to veoma ozbiljno shvataju”, napisao je Džonson.

On je dodao da, iako je Grčka zabranila dolaske iz Velike Britanie, Grci su veoma srećni što ga vide.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stanley Johnson (@stanleyjohnson) дана

“Jedino što žele da znaju jeste odakle dolazim i šta radim. Onda su mi izmerili temperaturu i uzeli bris dva puta”, dodao je Džonson po sletanju na aerodrom.

Džonsonova četvorosobna vila u Pelionu ima bazen i terasu sa pogledom na planine i more, i udaljena je od plaže pet minuta hoda kroz maslinjak.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar