Žene, KIVIN metoda doneće vam neviđeno zadovoljstvo: Do VRHUNCA za tri minute!

Mislite da je suviše dobro da bi bilo istinito? Oni koji su probali tvrde drugačije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Jcomp

Metoda Kivin postala je popularna među parovima širom sveta. Naime, radi se o nešto drugačijoj metodi pružanja oralnog zadovoljstva koja, prema neki procenama, ženu dovodi za tri minuta do vrhunca.

Cela ideja potekla je od jednog muškarca koji ju je detaljno opisao na Redditu.

“Bilo je u početku malo nezgodno dok sam se lepo pozicionirao, ali rezultat je genijalan. Moja devojka je doživela orgazam nakon manje od tri minuta, što je sjajno, pošto joj oralni seks obično pružam oko 20 minut, i uglavnom ne doživi orgazam ili svakako ne tako intenzivan” objasnio je ovaj čovek.

Upak, za jedan broj muškaraca pružanje oralnog zadovoljstva partnerki može izgledati kao pomalo zastrašujuća ideja. Interesantno je da ovo mišljenje dele čak i žene, s obzirom na to da se razlikuju ukusi. Tačnije, ono što prija vama možda i nije baš sjajno za nekog drugog.

Međutim, prema najnovijoj analizi seksologa, ovu metodu pružanja oralnog seksa rado preporučuju parovima i parovi je uglavnom s oduševljenjem prihvataju.

Foto/ Freepik/ Cookie. studio

Kako se izvodi?

Umesto da muškarac uđe između nogu, oni prilazi sa strane. Potrebno je da položi kažiprst i palac s obe strane klitorisa kako bi ga podigao i učvrstio, a onda umesto da liže i spušta vulvu, ide od jedne strane do druge, ravno preko klitorisa. Ovo pomaže da se stimuliše šira površina klitorisa nego što se to uobičajeno radi, ističu stručnjaci.

Pozicioniranje

Ova metoda nekad može predstavljati izazov za pozicioniranje. Najbolje je prići preko butina, a ne ispod njih. Levom rukom muškarac takođe treba da postavi prst na perineum (područje između vagine i anusa) kako bi osetio kontrakcije mišića.

Uprkos svemu navedenom, seksolozi ipak upozoravaju da sve žene ipak ne dožive seksualni vrhunac iako je primenjena navedena metoda pružanja oralnog seksa, piše Men’s Health.

„Prirodno sam oprezna u vezi s bilo kakvim novim tehnikama seksa koje obećavaju orgazam za tri minuta, ali ono što je uzbudljivo kod Kivina je to što podstiče eksperimentisanje i stimulaciju alternativne erogene zone“, istakla je jedna od žena koje su pokušale.

Iako su iskustva različita, veliki broj ljudi i dalje prijavljuje da su postigli odlične rezultate u krevetu i preporučuju je svima. Pa ako imate s kim i gde, bacite se na posao već večeras!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar