Muškarci obožavaju ženski VRHUNAC: 5 razloga zašto ih usrećuje isto koliko i vas!

Muškarci su najzadovoljniji u krevetu kada njihova partnerka pokazuje da uziva u toku seksa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Niko ne voli da čuje da mu partnerka glumi orgazam, ali činjenica je da 70 procenata žena doživi orgazam tokom svakog petog seksualnog odnosa.

Najviši trenutak ženske strasti je komplikovan događaj za koji je potreban spoj psihičke i telesne stimulacije.

Jedno istraživanje je pokazalo ono što se odavno pretpostavljalo: muškarci su veoma zadovoljni kad ženu dovedu do orgazma

Mi vam dajemo 5 razloga zašto je to tako.

Dokaz uspeha

Muškarci vole da se takmiče i imaju osećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalskoj igri sa prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom na to da seks ne garantuje vrhunac za ženu, vaš orgazam je objektivni dokaz koji potvrđuje da je vešt u krevetu.

Foto/Pexels.com/ W R

Voajersko zadovoljstvo

Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i crvenilom različitih delova tela. Sve su to prizori koji ga uzbuđuju i dodatno mu povećavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim rečima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

Foto/Freepik.com/cookie_studio

Stenjanje ga uzbuđuje

Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmerava gde treba da ljubi i dodiruje, a koja područja treba da izbegava. Uzdah zadovoljstva prilikom vrhunca ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

Foto/Pexels.com/Valeria Boltnevna

Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca, mozak se topi u oksitocinu – materiji koja poboljašava raspoloženje, čini nas srećnima i emotivno povezanima. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmeni, pa je sretan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

Foto/Pexels.com

Vi imate supermoći

Retke su žene koje mogu postići višestruki orgazam, ali ipak reč je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nežniji pol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i oduševljeni vašim telesnim mogućnostima. Vaše telo je tajna koju žele detaljno da istraže i dopustite im to!



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar